ایران خودرو | فروش فوری ایران خودرو | ثبت نام ایران خودرو | پیش فروش ایران خودرو

واریز سود 100 میلیونی بحساب مشتریان ایران خودرو | قیمت های جدید محصولات ایران خودرو

کد خبر: 1116204

اگر اتفاق ویژه‌ای در بازار خودرو رخ ندهد، در زمان تحویل خودروها، رانت قابل توجهی نصیب برندگان طرح ایران خودرو می‌شود. در برخی موارد حتی، ۱۷۰ میلیون تومان

واریز سود 100 میلیونی بحساب مشتریان ایران خودرو | قیمت های جدید محصولات ایران خودرو

فروش فوق‌العاده هفت محصول ایران خودرو با موعد تحویل ۳ ماهه، از دیروز آغاز شده است و به مدت سه روز ادامه دارد. با نگاهی به این تفاوت قیمت، می‌توان برآورد کرد که اگر اتفاق ویژه‌ای در بازار خودرو رخ ندهد، در زمان تحویل خودروها، رانت قابل توجهی نصیب برندگان طرح ایران خودرو می‌شود. در برخی موارد حتی، ۱۷۰ میلیون تومان

 راناپلاس

قیمت مصوب: ۲۱۲ میلیون و ۲۴۷ هزار تومان

قیمت در بازار: ۲۷۰ میلیون تومان

اختلاف قیمت: حدود ۵۷ میلیون تومان

 سورن پلاس

قیمت کارخانه‌: ۲۴۰ میلیون و ۴۰۸ هزار تومان

قیمت بازار: ۳۰۴ میلیون تومان

اختلاف قیمت: حدود ۶۳ میلیون تومان

 پژو ۲۰۷ دستی سقف شیشه‌ای

قیمت کارخانه: ۲۳۳ میلیون و ۵۰۳ هزار تومان

قیمت بازار: ۳۷۱ میلیون تومان

اختلاف قیمت: حدود ۱۳۷ میلیون تومان

پارس TU۵

قیمت کارخانه: ۱۷۱ میلیون و ۴۲۳ هزار تومان

قیمت بازار: ۳۴۰ میلیون تومان

اختلاف قیمت: 168 میلیون تومان

پارس سال

قیمت کارخانه: ۱۶۴ میلیون و ۹۰۷ هزار تومان

قیمت بازار :۲۸۱ میلیون تومان

اختلاف قیمت: حدود ۱۱۶ میلیون تومان

 پژو ۲۰۶ تیپ ۲

قیمت کارخانه: ۱۴۹ میلیون و ۳۸۹ هزار تومان

قیمت بازار: ۲۷۱ میلیون تومان

اختلاف قیمت: حدود ۱۲۰ میلیون تومان

 تارا دستی

قیمت کارخانه: ۲۹۰ میلیون و ۴۷۲ هزار تومان

قیمت بازار: حدود ۴۱۰ میلیون تومان

اختلاف قیمت: حدود ۱۲۰ میلیون تومان

رانت‌های ۱۰۰ میلیونی در حراج ایران خودرو

بدینوسیله به اطلاع عموم متقاضیان محترم و نمایندگی‌های مجاز می رساند شرایط فروش فوق‌العاده برخی از محصولات ایران خودرو با موعد تحویل سه ماهه و از طریق قرعه‌کشی به شرح جدول ذیل ارائه می گردد.

متقاضیانی که در قرعه کشی‌های قبلی ایران خودرو، انتخاب نشده‌اند، می‌توانند در این طرح با شرایط ذیل ثبت‌نام کنند. در این طرح قیمت قطعی بوده و موعد تحویل خودرو‌ها سه ماهه خواهد بود.

ایران خودرو

تاریخ شروع و مهلت ثبت‌نام محصولات ایران خودرو:

طرح فروش فوق العاده( با موعد تحویل سه ماهه) برخی محصولات شرکت ایران خودرو (با روش قرعه‌کشی) مطابق جدول انتهای بخشنامه از روز یکشنبه مورخ ۱۴۰۰/۰۹/۲۱ شروع و تا پایان امروز مورخ ۱۴۰۰/۰۹/۲۳ ادامه دارد  و فردا قرعه‌کشی این مرحله از ثبت نام با حضور نهادهای نظارتی برگزار خواهد شد.

مطابق با بخشنامه شماره ۴۲۴۹ دریافت کد کاربری و کلمه عبور قبل از ثبت‌نام در سایت فروش اینترنتی از الزامات ثبت نام است؛ لذا بدیهی است در صورت عدم دریافت کد کاربری و کلمه عبور، امکان ثبت نام میسر نخواهد بود.

شرایط اختصاصی بخشنامه:

۱ .تحویل خودرو بر اساس اولویت بندی تعیین شده در قرعه کشی و سایر ضوابط ابلاغی کمیته خودرو خواهد بود.

۲ .انتخاب رنگ خودرو پس از اعلام اسامی منتخبین و توسط مشتری در مرحله واریز وجه صورت خواهد گرفت.

۳ .خودروی ثبت نامی، از بیمه شخص ثالث برابر آخرین سقف قانونی ابلاغ شده در زمان تحویل خودرو برخوردار خواهد بود.

۴ .صحت کلیه اطلاعات درج شده خصوصاً کد ملی، آدرس و کدپستی بر عهده متقاضی می‌باشد و در صورت تغییر یا اشتباه در اطلاعات ارائه شده کلیه تبعات احتمالی ناشی از آن مانند تاخیر در تحویل و عدم شماره گذاری خودرو بر عهده متقاضی می‌باشد.

۵ .در صورت بروز هرگونه تاخیر احتمالی در تحویل خودرو برابر ضوابط مندرج در قرارداد، معادل ۳۶ درصد سالیانه (۳ درصد ماهانه)، خسارت تاخیر به صورت روز شمار محاسبه و مطابق ضوابط قابل پرداخت خواهد بود.

۶ .امکان انصراف از ثبت نام تا قبل از پایان مهلت ثبت نام از طریق سایت و میز کار (پنل کاربری) امکان پذیر می‌باشد و لیکن پس از انعقاد قرارداد، مشتری به هیچ عنوان حق انصراف ندارد.

۷ .سامانه پیام کوتاه شرکت ایران خودرو به شماره ۳۰۰۰۹۶۴۴۰ می‌باشد و تمامی پیامکهای ارسالی از طریق شماره مذکور صورت خواهد گرفت.

۸ .شماره تلفن مرکز تماس ایران خودرو برای پاسخگویی در حین ثبت نام ۸۲۲۷۲۷۲۷-۰۲۱ است./ تسنیم

قیمت مصوب محصولات ایران خودرو اعلام  شد

گروه صنعتی ایران خودرو پس از اخذ مجوز افزایش قیمت از ستاد تنظیم بازار، قیمت جدید و مصوب محصولات خود را با احتساب هزینه‌های مالیات، شماره گذاری، بیمه، عوارض و… برای آذر ۱۴۰۰ منتشر کرد.

در حال حاضر ارزان‌ترین محصول ایران خودرو پژو ۴۰۵ دوگانه سوز بوده و گران‌ترین این خودروساز هایما S۷ پلاس است. همچنین با توجه به عدم اعلام قیمت برخی خودرو‌ها مانند پژو ۲۰۷ i اتوماتیک، قیمت این دسته از محصولات در فهرست جدید ایران خودرو منتشر نشده است.

با توجه به بخشنامه منتشر شده از سوی ایران خودرو، احتمال آن بسیار است که در آینده نزدیک قیمت برخی خودرو‌های غایب در این لیست بزودی اعلام شود. همچنین بر اساس مصوبه ستاد تنظیم بازار ارزان‌ترین محصول خانواده دنا، ۲۰۳ میلیون و ۴۷۵ هزار تومان بوده و نسخه پایه رانا پلاس هم ۲۱۲ میلیون و ۲۴۷ هزار تومان قیمت گذاری شده است.

ارزان‌ترین نسخه خانواده سمند هم ۱۶۴ میلیون و ۷۳ هزار تومان است و نمونه پایه پژو ۲۰۷ i هم از این پس با قیمت ۲۰۶ میلیون و ۵۵۴ هزار تومان عرضه می‌شود. پژو پارس بنزینی هم که ارزان‌ترین نمونه خانواده پارس است، قیمت ۱۶۴ میلیون و ۹۰۷ هزار تومان را دارد.

چهارشنبه هفته گذشته ستاد تنظیم بازار مجوز افزایش قیمت اکثر محصولات ایران خودرو و سایپا را صادر کرد و به این ترتیب، تمام خودرو‌هایی که با قیمت روز پیش فروش شده بودند، از این پس با اعداد اعلام شده برای مشتریان قبلی و متقاضیان فاکتور می‌شوند. همچنین سایپا هم مجوز افزایش قیمت محصولات خود را در همان چهارشنبه هفته گذشته دریافت کرد و حالا می‌بینیم که هر دو خودروساز توانسته اند تا به قیمت مدنظر خود برای عرضه محصولات نزدیک شوند.

دناپلاس

دنا پلاس در میان تولیدات ایران خودرو، محصول تقریبا متفاوتی به شمار می‌رود که تمایل نسبی این خودروساز را به ایجاد تغییر در مدل‌های قدیمی خود به نمایش می‌گذارد. هرچند این خودرو نیز چندان نو و جدید محسوب نمی‌شود و به عنوان نمونه اسپرت‌تر دنا (فیس لیفت مدل قدیمی سمند) راهی بازار شده است، اما با این حال می‌توان حضور آن را نقطه عطفی در تغییر رویکرد خودروسازان داخلی و توجه بیشتر آن‌ها به نیازهای روز جامعه قلمداد کرد.

دنا پلاس از سال ۹۶ و با تیپ دنده‌ای ساده تولید و به بازار عرضه شد. یک سال بعد مدل توربو دنده‌ای به دست مشتریان رسید و سال ۱۳۹۹ شاهد حضور تیپ توربو اتوماتیک بودیم.

مشخصات فنی

دنا پلاس در سه تیپ و با دو پیشرانه ۴ سیلندر تنفس طبیعی و توربو و گیربکس‌های ۵ سرعته دستی و ۶ سرعته اتومات عرضه می‌شود. مشخصات فنی دنا پلاس دنده‌ای با دنا معمولی یکسان است، اما پیشرانه توربو همخوانی بیشتری با ظاهر این سدان اسپرت دارد.

اسفند ماه ۹۹، دنا پلاس ۶ دنده دستی رونمایی شد که علاوه بر افزایش شتاب و سرعت، مصرف سوخت آن نیز کاهش یافته و قرار است در سال ۱۴۰۰ به بازار عرضه شود.

بررسی طراحی ظاهری تارا دنده ای

اینکه کلاً خودروسازان ما عادت دارند محصولاتشان را خیلی خارق‌العاده نشان بدهند شکی نیست. ولی خداوکیلی اینکه نمای جلویی تارا از چهره یوز ایرانی الهام گرفته شده و در بخش عقب هم طرح‌های اسلیمی تئاتر شهر و برج میلاد اجرا شده، کمی زیاده‌روی است.

طراحی تارا نکات مثبتی هم دارد. یک اینکه تارا تمام تلاش خود را کرده تا شبیه پژو 301 نباشد. این خودرو بعد از سال‌ها وابسته بودن به پلتفرم پژو 405 سرانجام حال و هوای تازه‌ای را در خانواده بزرگ محصولات ایران‌خودرو ایجاد کرده که تأثیر آن را می‌توان روی نزدیک‌تر شدن چرخ‌های جلو و عقب به سپرهای جلو و عقب مشاهده کرد. این یعنی کشیده شدن به سبک خودروهایی که فاصله‌محوری بزرگ‌تری دارند.

نمای جلویی این خودرو واقعاً حرف برای گفتن دارد. چراغ‌های کشیده و جلوپنجره میله‌ای چیزی بود که سال‌ها در بین خودروهای تولید داخل ندیده بودیم. محل قرارگیری مه‌شکن‌ها هم عالی است. تارا نشان داده که دیگر دست از سیاست محافظه‌کاری برداشته است.

207 دنده ای

هرچند از اواخر سال 94، ایران خودرو ثبت‌نام 207 جدید را آغاز کرد اما اولین سری آن در مدل 95 بدست مشتریانش رسید. 207 نیوفیس به لحاظ ظاهری تنها در فرم چراغ‌ها (اضافه‌شدن دی‌لایت) و طراحی مجدد آینه‌های جانبی‌اش (اضافه‌شدن راهنمای LED) با سری اول 207 متفاوت است. درون کابین نیز یک مانیتور لمسی (با دوربین و نویگیشن) به بالای کنسول اضافه شده، سیستم صوتی تغییر کرده و به هندزفری مجهز شده، فرمان دارای دکمه‌های کنترلی است و اهرم تنظیم سیستم صوتی نیز در زیرفرمان دیده می‌شود. اما ایران خودرو از پاییز 97، «رینگ آلومینیومی» و «کروز کنترل» را از تجهیزات استاندارد 207 دنده‌ای و همچنین «رینگ آلومینیومی» را از تجهیزات استاندارد 207 اتومات حذف کرد. همچنین از ابتدای سال 99 نیز آپشن جدید «فرمان برقی» نیز برای خریداران پژو 207 هاچبک، قابل سفارش شد. ایران خودرو همچنین از نیمه دوم سال 99، پژو 207 هاچبک پانوراما را به بازار فرستاد؛ خودرویی که هم در نسخه دنده‌ای و هم در نسخه اتومات عرضه شده است. نکته جالب اینجاست که ایران خودرو در 207 هاچبک سقف پانوراما، «ترمز عقب دیسکی» را هم سفارشی کرده درحالیکه در 207 هاچبک سقف فلزی، ترمزهای جفت دیسکی بصورت استاندارد هستند. بنابراین برای خریداری 207 هاچبک پانوراما دنده‌ای، باید چک کنید و ببینید آیا چهار آپشن «فرمان برقی»، «رینگ آلومینیومی»، «کروزکنترل» و «ترمز عقب دیسکی» روی خودروی موردنظرتان نصب شده یا خیر. از اواخر بهار 1400 نیز ایران خودرو، سیستم مالتی‌مدیای 207 را به‌روزسانی کرد و قابلیت جدید MirroLink را برای اولین‌بار به آن افزود؛ قابلیتی که به شما این امکان را می‌دهد تا از اپلیکیشن‌های اندروید و iOS موبایل‌تان، در مالتی‌مدیا 207 نیز استفاده کنید. به دلیل اضافه‌شدن «میرور لینک»، دو ویژگی قدیمی یعنی دی‌وی‌دی پلیر و نویگیشن آفلاین نیز از مالتی‌مدیای جدید 207 حذف شده است.

رانا پلاس

رانا پلاس که در ساخت و تولید اتومبیل‌های بهتر یک گام دیگر به اهداف خود نزدیک‌تر شده است و از این رو رانا پلاس را با تجدید قوا نسبت به نسخه اصلی رانا وارد میدان کرده است. رانا از سدان‌های ایران به شمار می‌آید و برای اولین بار در سال ۱۳۸۸ با تبلیغات و معرفی‌های متنوع به بازار خودرو ایران شناخته شدند و در نهایت در سال ۱۳۹۱ در دو دسته LX (ال ایکس) و EL (ای ال) در بازار ارائه شد. اما بعد از مدتی خبر از نسخه دیگر این خودرو با نام رانا پلاس در سال ۹۹ به میان آمد تا بتواند با رخساره‌ای متفاوت یاد طرح‌های پیش پا افتاده را از ذهن مخاطبان پاک کند. به سراغ این پدیده ملی جدید می‌رویم و به بررسی آن می‌پردازیم.

سمند سورن پلاس

سمند سورن پلاس به عنوان جدیدترین ویرایش فیس لیفت سمند سورن از زمستان ۹۸ به طور رسمی توسط شرکت ایران خودرو به نمایش گذاشته شد که البته تا هنگام نگارش این مطلب هنوز اثری از حضور آن در بازار کشور مشاهده نمی‌شود.

پروژه سمند از سال‌های دهه ۷۰ به عنوان اولین خودرو ملی ایران در دستور کار قرار گرفت اما افتتاح خط تولید آن تا پیش از سال ۸۱ میسر نشد. این خودرو طی مدت حضور خود در ایران فیس‌ لیفت‌های جزئی و کلی مختلفی را به خود دیده و سمند سورن اولین فیس لیفت رسمی آن به شمار می‌رود که از سال ۱۳۸۶ راهی بازار شد؛ علاوه بر اعمال برخی تغییرات ظاهری در جلو پنجره، چراغ‌ها و سپرها، سیستم ترمز قوی‌تری نیز در سمند سورن به خدمت گرفته شد تا برخی ایرادات مدل‌های پیشین سمند را پوشش داده باشد.

در سال ۱۳۹۰ نیز سمند سورن به پیشرانه ۱.۷ لیتری EF7 و چهار چرخ با ترمز دیسکی مجهز شد که از آن به عنوان سمند سورن ای ال ایکس یاد می‌شود. از سال ۱۳۹۵ نیز نسخه توربوشارژ سورن به بازار راه پیدا کرد؛ حال و پس از گذشت چند سال، شرکت ایران خودرو تصمیم به بازنگری جزیی در طراحی سمند سورن گرفته و مدل سورن پلاس را به حضور مشتریان معرفی کرده است. در این مطلب قصد داریم تا به بررسی ویژگی‌های مختلف ظاهری، فنی و وضعیت احتمالی فروش این خودرو در بازار ایران بپردازیم.

سورن پلاس جدیدترین عضو خانواده سمند است که از پاییز سال ۹۹ تولید و عرضه آن توسط بزرگ‌ترین خودروساز کشور، یعنی شرکت خودرو سازی ایران خودرو آغاز شده است.

نمای بیرونی سمند سورن پلاس تفاوت چشمگیری با مدل‌های پیشین این خودرو از خود به نمایش نمی‌گذارد؛ در اولین مواجهه با آن متوجه تغییرات ظاهری نه‌چندان گسترده همچون تحول گرافیک داخلی چراغ‌های جلو و عقب و به‌روزرسانی ظاهری جلوپنجره مشکی‌رنگ خواهید شد. همچنین در نمای جانبی این خودرو شاهد حضور رینگ‌های دو رنگ جدید و دستگیره‌های درب آسان ‌بازشو هستیم که پیش از این در دنا و دنا پلاس مورد استفاده قرار گرفته بودند. نمای عقب خودرو نیز دستخوش تحولات اساسی نشده و تغییرات اندکی همچون: تغییر گرافیک داخلی چراغ‌ها و جانمایی یک اسپویلر کوچک در لبه صندوق آن، اعمال شده است. به طور کلی طراحی سورن پلاس همچون سایر نسخه‌های سمند سورن همچنان محافظه‌کارانه، قدیمی و عاری از المان‌های مدرن و اسپرت به نظر رسیده و چندان مهیج جلوه نمی‌کند. اما با توجه به عدم تنوع کافی بازار سدان‌های جمع‌وجور اقتصادی کشورمان، می‌توان انتظار داشت که این خودرو بتواند همچون سایر محصولات هم‌خانواده‌اش، محبوبیت نسبتا مناسبی را در میان مشتریان ایرانی به دست آورد.

طراحی داخلی سورن پلاس

طراحی کابین سمند سورن پلاس نیز گرچه دستخوش تحولات بنیادین شده اما اصلاحاتی همچون افزوده شدن روکش فرمان چرمی، دوخت متضاد قرمز رنگ صندلی‌ها و استفاده از طرح فیبر کربن در برخی قسمت‌های آن، جذابیت بیشتری به کابین این محصول ملی جدید بخشیده است. همچنین طراحی غربیلک فرمان سورن پلاس بسیار مشابه فرمان دنا بوده که جلوه بصری جذاب‌تری را برای نمای داخلی سورن پلاس در پی خواهد داشت.

داشبورد این خودرو به طور کلی بسیار قدیمی به نظر رسیده و به ویژه حالت مستطیل شکل دریچه‌های تهویه تعبیه شده در قسمت فوقانی کنسول میانی کاملا کلاسیک و از مد افتاده به نظر می‌رسد. با این حال چینش دکمه‌ها و کلیدهای روی کنسول میانی از نظم مناسبی برخوردار بوده و از متانت قابل قبولی بهره می‌برد.

داشبورد همانطور که انتظار می‌رود از مواد مرغوب ساخته نشده و همان پلاستیک‌های نه‌چندان باکیفیت گذشته را به خدمت گرفته است. از نظر گنجایش فضای داخلی، سمند سورن پلاس تفاوتی با گذشته نداشته و کابینی نسبتا جادار را برای حضور ۵ سرنشین بزرگسال فراهم آورده است. صندوق عقب ۵۰۰ لیتری آن نیز ظرفیت مناسبی جهت جای دادن اسباب و وسایل مورد نیاز یک مسافرت خانوادگی پنج نفره را در دسترس کاربران قرار خواهد داد.

۱

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    Markets

    نیازمندیها

    تازه های سایت

    سایر رسانه ها