حقوق بازنشستگان | افزایش حقوق بازنشستگان

رقم نهایی حقوق بازنشستگان در 1402 تعیین شد | افزایش 40 درصدی حقوق بازنشستگان در سال آینده

سخنگوی کمیسیون تلفیق سال ۱۴۰۲ گفت: اگر دولت حقوق‌ها را افزایش ۲۰ درصدی داده باشد، سهم صندوق ها در بودجه عمومی ۱۵ درصد است که برای سال‌ آینده ۴۰ درصد افزایش داشته است.

رقم نهایی حقوق بازنشستگان در 1402 تعیین شد | افزایش 40 درصدی حقوق بازنشستگان در سال آینده
کدخبر : 14420
پایگاه خبری تحلیلی پیشنهاد ویژه :

زمان واریز معوقات حقوق بازنشستگان اعلام شد.علی اکبر عیوضی گفت: درحال‌حاضر، دو ماه دیگر از معوقات حقوق بازنشستگان سایر سطوح باقی مانده که در دو ماه آینده همراه مستمری‌ها به حساب‌شان واریز می‌شود.علی اکبر عیوضی (دبیر کانون بازنشستگان کارگری استان تهران) در ارتباط با وضعیت مستمری و مطالبات  حقوق بازنشستگان کارگری گفت:   حقوق بازنشستگان در دی بازنشستگان کارگری به همراه یک ماه دیگر از معوقات بازنشستگان سایر سطوح پرداخت شد. درحال‌حاضر، دو ماه دیگر از معوقات بازنشستگان سایر سطوح باقی مانده که در دو ماه آینده همراه مستمری‌ها به حساب‌شان واریز می‌شود.

رحیم زارع  درباره افزایش بودجه صندوق‌های بازنشستگی در کلیات لایحه بودجه سال ۱۴۰۲ گفت: ۱۵ درصد بودجه کشور متعلق به صندوق‌ها هستند که تقریبا برای سال آینده افزایش ۴۰ درصدی داشتند. بیش از ۳۳۰ هزار میلیارد تومان پرداخت به صندوق‌ها است که ۱۱۲ هزار میلیارد تومان صندوق لشکری، ۹ هزار و ۶۰۰  میلیارد تومان به فولاد و هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان وزارت اطلاعات است که صندوق جدا دارد و مابقی هم تقریبا بیش از ۲۰۷ هزار میلیارد تومان صندوق کشوری است که روی هم میانگین افزایش ۴۰ درصدی برای سال آینده را دارند.

سخنگوی کمیسیون تلفیق سال ۱۴۰۲ خاطرنشان کرد: یعنی اگر دولت حقوق‌ها را افزایش ۲۰ درصدی داده باشد،  سهم صندوق ها در بودجه عمومی ۱۵ درصد است که برای سال‌ آینده ۴۰ درصد افزایش داشته است.

وی درباره صندوق تامین اجتماعی و بدهی دولت به این صندوق گفت: طلب تامین اجتماعی از دولت حسابرسی شده است؛ طلب این صندوق از دولت نزدیک ۳۸۰ هزار میلیارد تومان است که تبصره دولت می‌گوید نفت به جای این طلب می‌دهد که پیشنهادی هم در کمیسیون تلفیق  داده شد که سهام بورسی و غیربورسی ۱۲۰ هزار میلیاردی یعنی در هر ماه ۱۰ هزار میلیارد تومان از سوی دولت برای تعدیل بدهی‌اش به صندوق تامین اجتماعی داده شود و ماهی ۱۵ هزار میلیارد تومان که تقریبا ۱۸۰ هزار میلیارد تومان می‌شود را نیاز است در سال آینده بدهد که متاسفانه رأی نیاورد. اما دولت احتمالا از محل فروش نفت خارج از سقف بودجه مبلغ را برای سازمان تامین اجتماعی بگذارد که خودش برود نفت را بفروشد.

زارع گفت: سهم صندوق‌های بازنشستگی در سال بودجه آینده تقریبا افزایش ۴۰ درصدی داشته که ان‌شاءالله در برنامه هفتم هم دولت و هم مجلس تلاش می‌کنیم نسبت به بازنشستگان هم متناسب‌سازی انجام شود البته  یک همسان‌سازی انجام شده است که درصدد هستیم متناسب‌سازی هم انجام شود تا شاهد اعتراضات نباشیم.

حقوق بازنشستگان

میرهاشم موسوی گفت: بلافاصله بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، در اصل ۲۹ قانون اساسی موضوع تأمین اجتماعی آحاد مردم مورد توجه قرار گرفت و شرایط فعلی تأمین اجتماعی، قابل قیاس با شرایط پیش از پیروزی انقلاب نیست.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی به مناسبت دهه مبارک فجر با حضور در برنامه «چه سفرها کرده‌ایم» شبکه افق، با تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزه بیمه‌های اجتماعی و تأمین اجتماعی و اشاره به پوشش ۷۰ درصدی بیمه‌های اجتماعی در کشور، فراگیرسازی بیمه اجتماعی در کشور و پوشش اقشار خارج از چتر بیمه‌ای را پنجره فرصت سازمان تأمین اجتماعی برای توقف روند نزولی ضریب پشتیبانی توصیف کرد و گفت: در دولت سیزدهم تاکنون بالغ بر یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر به جمع بیمه‌شدگان اضافه شده‌اند و توسعه پوشش بیمه‌ای به همه اقشار جامعه، کماکان از اولویت‌های سازمان تأمین اجتماعی خواهد بود. 

میرهاشم موسوی (مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی) با تبریک ایام‌الله دهه فجر و چهل و چهارمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، ایجاد احساس امنیت و آرامش در دوران اشتغال و بازنشستگی را هدف بیمه‌های اجتماعی توصیف کرد و گفت: بلافاصله بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، در اصل ۲۹ قانون اساسی موضوع تأمین اجتماعی آحاد جامعه مورد توجه قرار گرفت و شرایط فعلی در حوزه تأمین اجتماعی و بیمه‌های اجتماعی، قابل قیاس با شرایط پیش از پیروزی انقلاب نیست و به تعبیری می‌توان گفت با پیروزی انقلاب اسلامی، یک تحول و انقلاب بزرگ در حوزه بیمه‌های اجتماعی و خدمات اجتماعی در کشور به وقوع پیوست و هر چند هنوز در تحقق آرمان عدالت اجتماعی با شرایط ایده‌آل فاصله داریم، اما دستاوردهای بسیار بزرگی داشته‌ایم که لازم است در گام دوم انقلاب، بیش از پیش بر تحقق آرمان عدالت اجتماعی تمرکز کنیم. 

وی افزود: پیش از انقلاب با وجود اینکه سازمان تأمین اجتماعی، نرخ پشتیبانی بسیار مناسبی داشت و در سال ۵۶ و ۵۷ به ازای هر بازنشسته ۲۲ بیمه‌پرداز وجود داشت و شرایط منابع صندوق بسیار مطلوب بود، اما خدمات تأمین اجتماعی بسیار محدود بود به عنوان مثال تعداد بیمارستان‌ها و مراکز درمانی تأمین اجتماعی حداکثر ۲۰ مرکز بود که د رحال حاضر به بیش از ۴۰۰ مرکز شامل ۸۰ بیمارستان رسیده که برخی بیمارستان‌های تأمین اجتماعی از نظر تجهیزات و خدمات در کشور و در منطقه بی‌نظیر هستند. 

موسوی توسعه خدمات درمان مستقیم را به سبب رایگان بودن خدمات این مراکز و اقبال بیمه‌شدگان و بازنشستگان به این مراکز، از اولویت‌های این سازمان معرفی کرد و گفت: نرخ امید به زندگی که در پیش از پیروزی انقلاب اسلامی حدود ۵۷ سال بود، امروز به بیش از ۷۵ سال رسیده است و هرچند اشکالاتی در زمینه هزینه‌های درمان و توزیع عادلانه ظرفیت‌ها و امکانات وجود دارد، اما افزایش نرخ امید به زندگی دستاورد بسیار بزرگی است که نباید به سادگی از کنار این دستاوردها گذشت. ما در در بخش درمان مستقیم و درمان غیرمستقیم در حال حاضر روزانه به حدود یک میلیون نفر خدمات سرپایی و به حدود ۱۳ هزار نفر خدمات بستری ارائه می‌دهیم و حدود ۵۰ هزار پزشک و مرکز پزشکی در سراسر کشور طرف قرارداد سازمان تأمین اجتماعی هستند. 

آیا این خبر مفید بود؟
ارسال نظر:

  • پربازدید
  • پربحث ها
  • ۲۴ ساعت
  • هفته
  • ماه
  • ۲۴ ساعت
  • هفته
  • ماه
روی خط رسانه