کد خبر: 768665
تاریخ انتشار :

2 واریزی جدید در طرح رفاهیات بازنشستگان

در حالی‌که بخش قابل‌توجهی از جمعیت کشور را بازنشستگان تشکیل می‌دهند، دولت چهاردهم با محوریت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، گام‌های تازه‌ای در مسیر بهبود رفاهیات بازنشستگان برداشته است.

2 واریزی جدید در طرح رفاهیات بازنشستگان
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش سایت رستانیوز، در حالی‌که بخش قابل‌توجهی از جمعیت کشور را بازنشستگان تشکیل می‌دهند، دولت چهاردهم با محوریت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، گام‌های تازه‌ای در مسیر بهبود رفاهیات بازنشستگان برداشته است.
در نشست مشترک احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با رؤسای کانون‌های بازنشستگان آموزش و پرورش، مجموعه‌ای از طرح‌های جدید در حوزه‌های سلامت، ورزش، بیمه تکمیلی، سفر و ادغام صندوق‌های بازنشستگی رونمایی شد.
این تصمیمات با هدف ارتقای سطح زندگی و رفاه اجتماعی بازنشستگان کشور در حال اجراست و از اواسط آذرماه رسماً آغاز می‌شود.

 

 

 

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما

Markets

نیازمندی ها