کد خبر: 731541
تاریخ انتشار :

نگاه تحلیلگر/گفت‌وگوی «نامه‌نیوز» با مصطفی هاشمی طبا

اصولگرایان و اصلاح‌طلبان از دولت انتقاد می‌کنند چون سهم بیشتری می‌خواهند

فعال سیاسی گفت: دولت به طور روشن آقای پزشکیان باید یک گفتمان روشنی را انتخاب و آن را اعلام می کرد تا مشخص شود گفتمان دولتش چیست؛ بعد افراد باتجربه ای که می توانستند خودشان را با آن گفتمان وفق دهند، برای همکاری دعوت می کرد.

اصولگرایان و اصلاح‌طلبان از دولت انتقاد می‌کنند چون سهم بیشتری می‌خواهند
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

نامه نیوز - از شروع دولت ریاست جمهوری مسعود پزشکیان قریب به 3 ماه می گذرد اما انتقادها به دولت هر روز بیشتر و متنوع تر می شود. هم اصلاح طلبان به انتصابات مدیران ارشد و میانی دولت انتقاد می کنند هم اصولگرایان؛ حال آنکه شعار دولت چهاردهم «وفاق ملی» بود.

مصطفی هاشمی طبا در گفت‌وگو با نامه نیوز درباره چرایی انتقاد اصولگرایان و اصلاح طلبان به انتصابات دولت مسعود پزشکیان گفت: وقتی دولت شعار وفاق می دهد و با حضور تیپ های تیپ ها و گرایش های مختلف سیاسی می خواهد کارها را پیش ببرد طبعا هر مجموعه ای سهم بیشتری می خواهد.

وی درباره میزان تحقق «شایسته سالاری کارشناسی محور» در دولت چهاردهم اظهار کرد: دولت شکل شرکت سهامی به خود گرفته و انتصابات آن هم براساس شایسته سالاری نبوده است. حتی راهکاری که قرار بود مکانیزمی تعریف شود تا گروه های تخصصی نظر دهند به آن عمل نشد. امکان دارد گروه های تخصصی نظری داشتند اما کس دیگری مسئولیت گرفته که اصلا نامش مطرح نبوده است.

این فعال سیاسی با بیان اینکه شایسته سالاری در انتصابات دولت نبوده، نیست و نخواهد بود، یادآور شد: دولت به طور روشن آقای پزشکیان باید یک گفتمان روشنی را انتخاب و آن را اعلام می کرد تا مشخص شود گفتمان دولتش چیست؛ بعد افراد باتجربه ای که می توانستند خودشان را با آن گفتمان وفق دهند، برای همکاری دعوت می کرد.

وی با تشبیه دولت مسعود پزشکیان به دولت مرحوم سیدابراهیم رئیسی ادامه داد: دولت چهاردهم گفتمان ندارد بنابراین فقط نگاه شان این بود که چه کسی را بر سر چه مسئولیتی بگذارند، وقتی دیدگاه انتخاب افراد این باشد، طبیعی است که امروز چنین مشکلاتی را هم شاهد باشیم. این همان اتفاقی است که برای دولت آقای رئیسی هم افتاد.

هاشمی طبا گفت: وقتی دولت گفتمان مشخصی نداشته باشد، طبیعتا بعد از پایان دوره اش هم نتیجه ملموسی نگیرد چون شعارش هرچه پیش آید خوشاید است، اگر این دست فرمان تغییر نکند، نباید منتظر دستاورد خاصی از دولت چهاردهم بود.

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    نیازمندی ها

    پیشنهاد ما

    دیگر رسانه ها