کد خبر: 713678
تاریخ انتشار :

نگاه تحلیلگر/ گفت‌وگوی «نامه‌نیوز» با نقوی حسینی

پورمحمدی نماینده اصولگرایان میانه‌رو و معتدل است

یک فعال سیاسی گفت: آقای پورمحمدی اصولگرایی میانه‌رو است که می‌تواند طیف معتدل اصولگرا را نمایندگی کند. او هم دبیرعالی جامعه روحانیت مبارز است و هم در شورای وحدت حضور دارد و طبیعی است که بتواند نماینده بخش مهمی از اصولگرایان باشد.

پورمحمدی نماینده اصولگرایان میانه‌رو و معتدل است
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

گروه سیاست نامه‌نیوز: هرچه به انتخابات نزدیک می‌شویم نامزدهای انتخاباتی بیشتر مورد ارزیابی عمومی قرار می‌گیرند و طبیعتا در ایام پیش رو و با داغ‌شدن فضای انتخاباتی و البته برگزاری برنامه‌های تبلیغی نامزدها این قضاوت‌ها دقیق‌تر هم خواهد شد.

سید حسین نقوی حسینی، فعال سیاسی و نماینده پیشین مجلس، درباره این موضوع به «نامه‌نیوز» گفت: «شورای نگهبان در نهایت اسامی تأیید صلاحیت‌شدگان را اعلام کرد و اکنون می‌شود گفت همه سلایق سیاسی نامزدهای خود را در انتخابات می‌بینند و می‌توانند به راحتی دست به انتخاب بزنند. در واقع هم اصلاح‌طلبان، هم اصولگرایان و هم میانه‌روها و مستقل‌ها و همه و همه نامزدهای خودشان را در بین شش نامزد نهایی انتخابات می‌بینند».

او ادامه داد: «آقای پورمحمدی اصولگرایی میانه‌رو است که می‌تواند طیف سنتی، میانه‌رو و معتدل اصولگرا را نمایندگی کند. او هم دبیرعالی جامعه روحانیت مبارز است و هم در شورای وحدت حضور دارد و طبیعی است که بتواند نماینده بخش مهمی از اصولگرایان باشد. آقای قالیباف هم نماینده نواصولگرایان است و با شورای ائتلاف کار می‌کند و نماینده بخش دیگری از اصولگرایان است. آقایان جلیلی، زاکانی و قاضی‌زاده هاشمی هم از طیف حامیان دولت آمده‌اند که البته تفاوت‌هایی میان اینها می‌تواند وجود داشته باشد؛ از جمله اینکه در درجه‌بندی سیاسی بین این سه آقای جلیلی در مرتبت اول، آقای زاکانی مرتبت دوم و آقای قاضی‌زاده مرتبت سوم را دارد. به هر حال طیف دولت سه نماینده دارد. آقای پزشکیان هم که مورد اجماع همه اصلاح‌طلبان و اعتدالی‌هاست. با این اوصاف هیچ دلیلی ندارد که کسی با انتخابات قهر کند زیرا همه نامزدهای خود در انتخابات را دارند».

این فعال سیاسی همچنین بیان کرد: «حتما حضور مردم در انتخابات پیش رو قابل قبول خواهد بود زیرا تکثر دیدگاه‌های موجود در جامعه در نامزدهای موجود دیده می‌شود. با این اوصاف حتما مردم پای صندوق می‌آیند. البته حضور مردم به سخنان نامزدها در ایام تبلیغات انتخاباتی هم بستگی دارد. اگر مردم سخنان آنان را واقعی و رافع مشکلات خود ببینند، بیش از پیش قانع می‌شوند که پای صندوق‌ها حاضر شوند».

نقوی حسینی در پایان گفت: «نامزدها در مناظره‌های انتخاباتی می‌توانند خود را طوری معرفی کنند که مردم واقعا اعتماد کنند. در واقع ایام پیش رو تا روز انتخابات در افزایش اعتماد عمومی بسیار تأثیرگذار است».

دیدگاه تان را بنویسید

 

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    پیشنهاد ما

    دیگر رسانه ها