کد خبر: 166887
تاریخ انتشار :

در یک ماه گذشته، چند فقره وام ازدواج پرداخت شده است؟

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز، غلامرضا تاجگردون با بیان اینکه در حال حاضر گره وام ازدواج با تدبیر دولت یازدهم باز شده است٬ گفت: با وجود کمبود منابع مالی برای پرداخت وام ازدواج اما بانک‌ها با تغییر اولویت‌های خود و همچنین جابه‌جایی مصارف ارایه تسهیلات قرض‌الحسنه به جوانان را از سر گرفته‌اند.
وی در تشریح چرایی توقف پرداخت وام ازدواج به جوانان در برهه‌ای از زمان٬‌ افزود: یک سری تکالیف قرض‌الحسنه در بودجه و غیر آن به بانک‌ها داده شده بود بانک‌ها مشغول عمل به تکالیف بودند که با درخواست‌های پی در پی نمایندگان مبنی بر ارایه تسهیلات ازدواج بانک‌ها جابه جایی مصارف انجام داده و پرداخت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج را اولویت خود قرار دادند.
تاجگردون با بیان اینکه در برآوردها و پیش‌بینی‌های اولیه رقمی در حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان برای منابع قرض‌الحسنه دیده شده بود٬ گفت: اما در حال حاضر یک پنجم این منابع محقق شده است و وقتی یک پنجم باشد عملا تعهداتی که قانون‌گذار بر دوش دولت نهاده عملیاتی نمی‌شود.
وی با تاکید بر اینکه بانک‌ها در همان حد منابع قرض‌الحسنه موجود خود شروع به پرداخت تسهیلات ازدواج کرده‌اند٬ افزود: همین که پرداخت وام ازدواج شروع شده و بانک‌ها طبق اولویت‌ها این پرداخت‌ها را انجام می‌دهند خوب است.
رئیس کمیسیون برنامه٬ بودجه و محاسبات مجلس٬ همچنین با یادآوری گزارش‌های واصله در خصوص میزان پرداخت تسهیلات ازدواج٬ گفت: طبق گزارشی که رسیده بانک ملی از عید فطر تاکنون ۵۰ هزار پرونده و بانک سپه ۳۰ هزار پرونده تسهیلات ازدواج را به سرانجام رسانده‌اند.
منبع: خانه ملت

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها