کد خبر: 223269
تاریخ انتشار :

تصادف پیکان با تیر برق جان یک‌نفر را در همدان گرفت

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز، حسین طلایی امروز با بیان اینکه طرح ترافیکی همدان در دو مرحله پیش از ایام تعطیلات نوروز و در حین تعطیلات اجرایی شده، از آماده‌باش کامل نیروهای پلیس راهور برای تأمین امنیت در سطح شهر خبر داد.

وی جاده گنجنامه را یکی از مسیرهای مهم گردشگری همدان دانست و گفت: علاوه بر اینکه تیم‌های پلیس راهور در این جاده مستقر شده‌اند، رصد حرکت خودروهای عبوری در این مسیر با دوربین‌های کنترل سرعت، انجام می‌شود.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی در همدان ادامه داد: از خودروهایی که مشکوک باشند تست مواد مخدر و داروهای روانگردان گرفته می‌شود که در صورت مثبت بودن نتیجه، گواهینامه فرد اخذ شده و خود او نیز به مراجع قضایی معرفی می‌شود.

این مسئول 6 ماه محرومیت از رانندگی را از دیگر تبعات آن دانست و در بخش دیگری از سخنانش از توقیف چندین دستگاه خودرو به خاطر عدم رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی طی 72 ساعت گذشته خبر داد و گفت: این خودروها به خاطر انحراف به چپ و سرعت غیر مجاز توقیف شده‌اند.

طلایی از وقوع چندین فقره تصادف جرحی در همدان خبر داد و تصریح کرد: البته با فرهنگسازی‌های صورت گرفته و رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی توسط مردم، شاهد کاهش تصادفات جرحی بوده‌ایم.

وی با اشاره به وقوع یک فقره تصادف منجر به فوت در بلوار آیت‌الله نجفی ابراز کرد: راننده یک دستگاه سواری پیکان به خاطر عدم توجه به جلو و خواب‌آلودگی، ساعت 20 دقیقه بامداد با تصادف با تیر برق، در دم جان سپرد.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی همدان با اشاره به اینکه تصادفات منجر به فوت نیز با کاهش مواجه بوده، از همراهی مردم در رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی تقدیر کرد و خواستار توجه بیش از پیش به این مهم شد.

منبع: فارس

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما

نیازمندی ها