کد خبر: 226410
تاریخ انتشار :

پایان نامه فروشی، وزیر علوم را به مجلس می کشاند/ کمیسیون آموزش پیگیر رشته های بی مجوز دانشگاه آزاد

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز دکتر قاسم جعفری با اشاره به اهم برنامه های کمیسیون آموزش عالی در سال جاری گفت: کمیسیون آموزش عالی در عرصه آموزش عالی ضمن نظارت، مساله فرهنگی در دانشگاه ها را به صورت جدی پیگیری خواهد کرد.
او ادامه داد: یکی از مسایل دیگر معضل پایان نامه فروشی است که در دستور کاری کمیسیون آموزش قرار دارد، مقرر شده بود وزارت علوم دراین خصوص لایحه ای تهیه کرده و به کمیسیون نیز ارایه دهد ولی هنوز این کار صورت نگرفته است.
سخنگوی کمیسیون آموزش گفت: در جلسه ای از وزیرعلوم دعوت کرده و درخواست خواهیم کرد تا اقداماتی که در زمینه پایان نامه فروشی صورت گرفته است را توضیح دهند.
او به رشته های بدون مجوز دانشگاه آزاد اشاره کرد و گفت: آخرین وضعیت رشته های بدون مجوز دانشگاه آزاد در کمیسیون بررسی خواهد شد .
جعفری رسیدگی به وضعیت دانشگاه‌های غیرانتفاعی را شاید مهمترین برنامه کمیسیون آموزش در سال جاری عنوان کرد و گفت: برخی از دانشگاه های غیرانتفاعی در زمینه هیات علمی، فضای آموزشی، آزمایشگاه و کارگاه با استاندارها فاصله بسیاری دارند که باید به وضعیت آنها رسیدگی شود.
منبع: ایسنا

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما

نیازمندی ها