کد خبر: 226713
تاریخ انتشار :

دیدار اعضای کمیسیون قضایی مجلس با آیت‌الله لاریجانی/ رئیس دستگاه قضا:‌وعده‌ها درباره بودجه قوه قضائیه عملیاتی نشد

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز حجت‌الاسلام موسی غضنفرآبادی نماینده مردم بم در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با فارس، با اشاره به جلسه امروز کمیسیون قضایی مجلس گفت: در جلسه امروز قانون شوراهای حل اختلاف مطرح شد و بررسی‌هایی پیرامون نحوه نگارش این قانون در بحث عبارت‌های آن انجام شد.
وی در ادامه با اشاره به دیدار نوروزی اعضای کمیسیون قضایی مجلس با رئیس قوه قضائیه اظهار داشت: در این جلسه رئیس قوه قضائیه عنوان کرد که انتظار ما این بود که در تخصیص اعتبارات به قوه قضائیه در بودجه 94، بودجه بیشتری به این قوه اختصاص پیدا کند.
نایب‌رئیس کمیسیون قضایی مجلس خاطرنشان کرد: آیت‌الله آملی لاریجانی، گفت که طبق قولی که در دیدار ما با مسئولان دولتی داده شد بنا بر این بود تا در بودجه 94 سهم قوه قضائیه در بخش درآمد و هزینه‌ها به صورت ماهیانه پرداخت شود اما طبق برنامه این سهم به صورت سه ماه یک بار پرداخت می‌شود که عملاً این سه ماه تبدیل به چهار ماه می‌شود و مشکلاتی را برای دستگاه قضا به وجود می‌آورد.
غضنفرآبادی در پایان گفت: همچنین در این دیدار مباحثی در خصوص آئین دادرسی کیفری و نیز قانون شوراهای اختلاف مطرح شد و بنا بر این شد تا رئیس قوه قضائیه پس از مطالعه طرح قانون شوراها نظر خود را در مورد طرح مذکور به مجلس ارائه کند.

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما

نیازمندی ها