کد خبر: 239095
تاریخ انتشار :

باران و گرد و خاک در راه است

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز، احد وظیفه، افزود: روزهای چهارشنبه و پنج شنبه هفته جاری در برخی مناطق شرق و جنوب شرق کشور افزایش ابر و در بعد از ظهر بارش پراکنده رخ خواهد داد.
وی در ادامه گفت: بعدازظهر روز چهارشنبه و طی روز پنج شنبه در دامنه‌های شرقی البرز، مرکز، شمال شرق و شرق کشور وزش باد و در برخی مناطق باد وگردوخاک پیش بینی می‌شود. مدیر پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی درباره پیش‌بینی هوای استان تهران اظهارکرد: هوای تهران در روز چهارشنبه (30 اردیبهشت ماه) کمی ابری در بعدازظهر همراه با افزایش ابر در ارتفاعات، بارش پراکنده و وزش باد همراه خواهد بود. بیشترین و کمترین دمای این روز به‌ترتیب 33 و 22 درجه پیش‌بینی می‌شود.
وظیفه درپایان گفت: هوای استان تهران پنجشنبه (31 اردیبهشت ماه) قسمتی ابری، در بعدازظهر همراه با افزایش ابر و بارش پراکنده، گاهی رعدوبرق و وزش باد همراه می‌شود. بیشترین دمای این روز 32 درجه و کمترین آن 21 درجه سانتیگراد خواهد بود.
منبع: ایسنا

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها