کد خبر: 396849
تاریخ انتشار :

پیش‌دستی پلیس برای تکرار نشدن تصادف زنجیره‌ای در مشهد

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

تصادف‌های زنجیره‌ای پی در پی که در نوروز امسال منجر به کشته شدن یک نفر و مصدومیت چند نفر دیگر در جاده مشهد شد، به دلیل مه‌غلیظ و کاهش دید بود.
به گزارش نامه نیوز ، این شرایط امروز هم اتفاق افتاده است. به همین دلیل پلیس راهور پیش‌دستی کرده و جاده مشهد-کلات را به دلیل مه‌گرفتگی غلیظ تا بهبود شرایط جوی، بسته است.
وضعيت جوي و ترافيكي ساعت ١١:٣٠ يكشنبه ١٣ فروردين
بارش برف در ارتفاعات محوركرج_چالوس، آذربايجان شرقي (محور اهر_تبريز محدوده كليبر) و اردبيل (محورهاي گرمي _بيله سوار، اردبيل _ مغان ، خلخال_اسالم ، پارس آباد_مشكين شهر) گزارش شده است.
درحال حاضر در جاده‌های استانهاي اردبيل ،ايلام ولرستان (اكثرمحورها)، شرق استان تهران(محور دماوند)، كرمان(محورهاي رفسنجان و زرند)، اصفهان (محورهاي فريدن،چادگان و گلپايگان)، آذربايجان شرقي (محور اهر_تبريز)، كرمانشاه(كرمانشاه_اسلام آباد و حميل) باران می‌بارد.
مه گرفتگي و كاهش ديد در اكثرمحورهاي استان اردبيل، محور كرج_چالوس (محدوده هزارچم) و خراسان رضوی (محورهاي باغچه_تربت حيدريه و باغچه_نيشابور) گزارش شده است.
ترافيك در باند شمال به جنوب محورهاي كرج-چالوس و هراز پرحجم و روان گزارش شده است.
هراز و چالوس امروز و فردا یکطرفه می‌شوند
پلیس‌راه راهور ناجا اعلام کرد: تردد انواع وسايل نقليه در محور كرج - چالوس از ساعت 12 امروز و فردا تا ساعت 3 بامداد روز بعد از كرج به سمت مرزن آباد ممنوع بوده و این محور در تاریخ‌های یاد شده از ساعت 15 تا 3 بامداد روز بعد از مرزن آباد به سمت كرج به صورت يكطرفه می‌شود.
همچنین تردد انواع وسايل نقليه در محور هراز از ساعت 14 امروز و فردا تا ساعت 2 بامداد روز بعد از رودهن به آب اسك ممنوع بوده و این محور در تاریخ‌های یاد شده از ساعت 16 تا 2 بامداد روز بعد از آب اسك تا رودهن (محدوده مشاء)‌ بصورت يكطرفه خواهد بود.
منبع: خبرآنلاین

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها