کد خبر: 397922
تاریخ انتشار :

تکذیب هرگونه پیش‌بینی وقوع زلزله مهیب‌تر

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

سید کیوان حسینی ‌اظهار کرد: اطلاعیه‌های سایت‌های مختلف مبنی بر وقوع زلزله را نمی‌توان جدی گرفت؛ بنابراین مردم نگران نباشند، اما باید بپذیریم که خراسان رضوی همیشه در معرض تهدید احتمالی وقوع زلزله قرار دارد.
به گزارش نامه نیوز ، وی ادامه داد: با توجه به زلزله 6 ریشتری که امروز در خراسان رضوی رخ داده است، پیش‌بینی می‌شود پس‌لرزه‌های زلزله در استان حداکثر به بزرگی 5.5 ریشتر برسد که تاثیر این پس‌لرزه‌ها بیشتر بر روستاهای محلی خواهد بود و شهر مشهد با توجه به فاصله آن‌ از مرکز زلزله آسیب جدی نخواهد دید.
رئیس مرکز تحقیقات زمین‌لرزه شناسی دانشگاه فردوسی خاطرنشان کرد: به مردم پیشنهاد می‌کنم که آرامش خود را در این شرایط حفظ کنند. ما همیشه همواره با زمین‌لرزه زندگی می‌کنیم و باید این هراس را کنترل کنیم.
حسینی افزود: مقاوم‌سازی ساختمان‌ها در شهرها مسئله بسیار مهمی است که برای کنترل خسارات زلزله باید جدی گرفته شود.
منبع: ایسنا

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها