کد خبر: 434886
تاریخ انتشار :

زندانی کشته شده دزد حرفه‌ای بود

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

چند هفته پیش ماموران زندان تهران بزرگ یکی از مددجویان این زندان به نام علیرضا را که به دلیل شکستگی استخوان ترقوه‌اش دچار آسیب شده بود، با توجه به تشخیص پزشک زندان برای درمان به بیمارستانی در شهرری منتقل کردند.
به گزارش نامه نیوز بعد از درمان، ماموران قصد بازگرداندن وی به زندان را داشتند که همدستان متهم در یک اقدام عجیب با قمه و چاقو به سوی ماموران حمله‌ور شدند و مرد زندانی را فراری دادند.
یکی از ماموران زندان برای جلوگیری از فرار متهم به سمت او شلیک کرد. با توجه به زخمی شدن وی، همراهان متهم او را که زخمی شده بود، با خود به یکی از بوستان‌های تهران منتقل کردند، اما او در آنجا به دلیل شدت خونریزی فوت کرد و همراهانش او را رها کرده و متواری شدند.
با تشکیل پرونده قضایی، تحقیقات درباره این پرونده ادامه پیدا کرد و معلوم شد مامور برای جلوگیری از فرار زندانی به او شلیک کرده که منجر به مرگ او شده است.
در این مرحله سوابق مقتول مورد بررسی قرار گرفت که معلوم شد او یکی از حرفه‌ای‌ترین سارقان خانه در پایتخت است.
تحقیقات نشان می‌داد متهم فوت شده با تشکیل چند باند اقدام به سرقت پول، طلا و جواهر و اشیای قیمتی از خانه‌های شهروندان پایتخت می‌کرده و در این سال‌ها پرونده‌‌های مفتوح سرقت در چند مرجع قضایی داشته و در چند پرونده نیز غیابی حکم حبس گرفته است.
همچنین او سال گذشته نیز باند جدیدی را تشکیل داده و سرقت دوباره از خانه‌ها در محله‌های تهران را از سر گرفته که همراه یکی از مهره‌های کلیدی باند اوایل بهمن سال گذشته بازداشت شده و با صدور قرار قانونی از سوی قاضی رسولی، بازپرس شعبه هشتم دادسرای ناحیه 34 تهران به زندان رفته است.
با مشخص شدن این موضوع، روند رسیدگی به پرونده وارد مرحله جدیدی شد.
منبع : جام جم

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما

نیازمندی ها