کد خبر: 470223
تاریخ انتشار :

هنوز مصادیقی از نوزادفروشی در کرج محرز نشده است

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

داریوش بیات‌نژاد در تشریح این خبر در خصوص اینکه آیا آماری از نوزادفروشی در کرج وجود دارد یا خیر گفت: حرف‌هایی از نوزادفروشی در کرج شنیده می‌شود اما هنوز مصادیقی از این موضوع برای ما محرز نشده است.
به گزارش نامه نیوز بیات‌نژاد افزود: آن‌چیزی که در این خصوص برای ما اهمیت زیادی دارد، بحث تعیین تکلیف آینده این بچه‌ها در صورت وجود قضیه است، در همین راستا تسهیلاتی فراهم شده تا موارد بدون شناسنامه صاحب شناسنامه شوند.
وی با بیان اینکه این تسهیلات فراهم شده اما به طور مشخص و مصداقی بحث نوزادفروشی برای ما محرز نشده است، تاکید کرد: اگر گزارشی از نوزادفروشی در استان به دست ما برسد در کوتاه‌ترین زمان ممکن از طریق دستگاه قضایی این موضوع را پیگیری خواهیم کرد.
این مسئول در خصوص اینکه آیا آماری از کودکان بدون شناسنامه در استان البرز وجود دارد یا خیر نیز اعلام کرد: آماری مشخصی در اختیار ما نیست اما مواردی بودند که با مراجعه و طی مراحل لازم صاحب شناسنامه شدند.
منبع: ایسنا

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما

نیازمندی ها