عامل درگیری در قهوه خانه نواب توسط پلیس غافلگیر شد
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
به گزارش نامه نیوز سرهنگ غلامرضا صالحی رئیس پایگاه هشتم پلیس امنیت تهران با اعلام خبر فوق اظهار داشت: حسب اطلاع از اینکه یکی از اراذل و اوباش سابقه دار با مراجعه به یک قهوه خانه در محله نواب با ایجاد درگیری و اقدامات شرورانه موجب اخلال در نظم و امنیت محل شده، پس از هماهنگی با مقام قضایی تیم عملیات پایگاه جهت شناسایی و دستگیری وی وارد عمل شدند.
رئیس پایگاه هشتم پلیس امنیت تهران تصریح کرد: پس از حضور و بررسی میدانی مشخص شد متهم از مجرمان سابقه دار بوده که به لحاظ اختلاف و درگیری قبلی با دو نفر از اراذل و اوباش های محدوده نواب به محل مربوطه مراجعه کرده و پس از درگیری با آنان در قهوه خانه اقدام به تخریب شیشه ها کرده است.
وی خاطرنشان کرد: با شناسایی مخفیگاه این فرد شرور در حوالی تهران مأموران به محل اعزام شده و نامبرده را در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر کردند؛ همچنین در بازرسی از خودروی وی سه قبضه سلاح سرد کشف شد.
منبع: میزان
دیدگاه تان را بنویسید