کد خبر: 497734
تاریخ انتشار :

در دادگاه شکارچی پسران تهرانی چه گذشت؟ / صدور حکم شیطان شیشه ای+ عکس

در دادگاه شکارچی پسران تهرانی چه گذشت؟ / صدور حکم شیطان شیشه ای+ عکس
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

اعدام و 144سال زندان برای شکارچی پسران تهرانی+ عکس

به گزارش نامه نیوز، ایمان 26ساله از دی ماه سال 96 با نقشه از پیش طراحی شده پسربچه های 11 تا 15ساله را فریب می داد و آنها را به بهانه کمک در جابه جایی گلدان های خانه مادر بزرگش سوار ماشین یا موتور می کرد .این متهم قربانیان نوجوان را با خود به کانال سرپوشیده آب در حوالی خیابان اردیبهشت شمالی می برد و آنجا آزار می داد .وی که یک سابقه کیفری نیز در پرونده اش دارد پس از مصرف شیشه ،نقشه های شیطانی اش را اجرا می کرد و با تهدید چاقو از قربانیان نوجوان می خواست تا در این باره به کسی حرفی نزنند.

دیروز قضات دادگاه پس از یک هفته مشورت و با توجه به مدرک های موجود در پرونده ،ایمان را به اعدام و 100 ضربه شلاق به خاطر آزار و اذیت و در مجموع 144سال زندان یعنی شش بار 24سال زندان به خاطر ربودن شش شاکی نوجوان محکوم کرد. وی یک هفته قبل در شعبه پنجم دادگاه کیفری یک استان تهران به ریاست قاضی بابایی و با حضور یک مستشار پشت درهای بسته و غیرعلنی محاکمه شد. در جلسه دادگاه 8شاکی نوجوان از 11شاکی حضور داشتند.ایمان به اتهام تجاوز به عنف و آدم ربایی از خود دفاع کرد و گفت فقط چند نفر از پسران نوجوان را آزار داده است و منکر آدم ربایی شد.

ماجرا چه بود؟

ایمان بعد از هر بار مصرف شیشه ،افکار شیطانی به ذهنش خطور می کرد و به بهانه جابه جا کردن گلدان های خانه مادر بزرگش پسربچه ها را در راه مدرسه با موتور یا ماشین می ربود و به مخفیگاهش که یک کانال آب سرپوشیده بود می کشاند. او قربانیان نوجوان را با تهدید چاقو مجبور می کرد تا تسلیم نیت شومش شوند.

وی به دروغ به پسران نوجوان می گفت که با برادر کوچکش کتک کاری کرده اند و برادرش با چوب به کمر آنها زده است.او از قربانیان نوجوان می خواست تا آثار کبودی خیالی را که روی کمرشان است به او نشان دهند و به این ترتیب آنها را آزار می داد

منبع:رکنا

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها