این زندانی سابقه دار 5 خیابان مشهد را بهم ریخت + عکس
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
به گزارش خبرنگار حوادث رکنا، حسن که به مواد مخدر صنعتی اعتیاد دارد به اتهام سرقت دستگیر شد و به زندان ا فتاد. او در دوران حبس دوستی پیدا کرد و تیر ماه امسال به محض آزادی از زندان به سراغ او رفت.
30فقره سرقت در کارنامه سیاه سارقان
حسن و دوستش نقشه سرقت های شبانه را طراحی کردند. آنها وسایل مسروقه از داخل خودروهای مردم را به مالک یک مغازه ضایعاتی در شهرک شهید رجایی مشهد می فروختند. اما این دو عامل سرقت، شب گذشته هنگامی که قصد دستبرد به وسایل یک خودروی پراید در خیابان تورج مشهد داشتند با ماموران کلانتری محل روبرو شدند.
رئیس پلیس مشهد در این باره گفت: تیم های دایره تجسس کلانتری سناباد مشهد که در پی اعلام شکایت مالباختگان طرح تشدید مقابله با سرقت وسایل داخل خودرو را به اجرا گذاشتند این عاملان سرقت را غافلگیر کردند.
سرهنگ اکبر آقا بیگی افزود: پلیس در این عملیات، متهم اصلی پرونده را دستگیر کرد اما همدست او با موتورسیکلت از محل گریخت.
این متهم تاکنون به 30فقره سرقت اعتراف و همدست فراری و مالخر اموال مسروقه را به پلیس معرفی کرده است.
سرهنگ آ قا بیگی گفت: تیم دایره تجسس کلانتری سناباد، مالخر اموال مسروقه را دستگیر و جستجوهای پلیسی برای به دام انداختن متهم فراری پرونده ادامه دارد.
منبع: رکنا
دیدگاه تان را بنویسید