کد خبر: 565270
تاریخ انتشار :

تکذیب تیراندازی در ورزشگاه آزادی

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

درباره حواشی پیش از آغاز دیدار دو تیم استقلال و شهرخودرو مشهد در ورزشگاه آزادی، گفت: پیش از آغاز بازی امروز فوتبال بین تیم‌های استقلال تهران و شهرخودرو مشهد، فردی ضمن تماس با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اعلام کرد که افرادی با به همراه داشتن اسلحه قصد ورود به ورزشگاه آزادی را دارند.
وی افزود: پس از دریافت گزارش، ماموران یگان امداد پلیس پایتخت با حضور در محل و بررسی موضوع متوجه شدند که گزارش کذب بوده و هیچ اتفاقی در اطراف ورزشگاه آزادی رخ نداده است.
این‌منبع آگاه با بیان اینکه برای بررسی موضوع و برقراری امنیت در ورزشگاه دستور داده شد که درب‌های ورزشگاه آزادی بسته شود، تصریح کرد: پس از حصول نتیجه درب‌های ورزشگاه باز شد و تماشاگران دو تیم وارد ورزشگاه شدند و اکنون نیز مسابقه فوتبال در کمال امنیت در حال برگزاری است.
وی افزود: تمام شایعات مبنی بر تیراندازی و اقدامات دیگر مورد تأیید پلیس پایتخت نیست.
منبع: ایسنا

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما

نیازمندی ها