کد خبر: 565958
تاریخ انتشار :

انهدام شبکه 11 نفری فساد از مدیران و کارکنان انجمن بیماران کلیوی

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به نقل از روابط عمومی سپاه احمد شهرجردی از شناسایی و انهدام 11 نفراز مدیران و کارکنان انجمن بیماران کلیوی در ساوه خبر داد و گفت: جعل اسناد، جعل مهر، استفاده از سند مجعول، تحصیل مال از طریق نامشروع، خیانت در امانت،کلاهبرداری از جمله اتهمات شبکه مذکور است. وی تصریح کرد: باتلاش شبانه روزی سربازان گمنام امام زمان(عج) در سازمان اطلاعات سپاه روح الله شناسایی و انهدام شبکه 11 نفری فساد از مدیران و کارکنان انجمن بیماران کلیوی در ساوه انجام شد.

مسئول روابط عمومی سپاه روح الله اظهارکرد: باور و اخلاص برگرفته از ایمان و نصرت الهی در سربازان گمنام سپاه را در حفظ آرمان‌های مقدس جمهوری اسلامی و درهم پیچیدن پروژه‌های دشمنان داخلی و خارج را از علت‌های مهم این موفقیت‌ها است.

وی خاطرنشان کرد: با هماهنگی و دستور مقام قضایی عوامل این شبکه احضار و پرونده برای تصمیم‌گیری به مراجع قضایی و صدور کیفرخواست ۳۳ صفحه‌ای برای ۱۱ نفر از مدیران و کارکنان انجمن صورت گرفته است.

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما

نیازمندی ها