موکت ساختمان اداری چه ویژگی هایی دارد؟
همان طور که میدانید، ساختمان های اداری نیز همانند خانه ها باید دارای یک چیدمان خاصی باشند. موکت اداری، دارای طراحی و سبک خاصی است که برای طراحی فضای داخلی اداره ها و سازمان ها از آن استفاده میشود. جالب است بدانید که توجه به طرح و رنگ موکت در طراحی داخلی میتواند بر روی روحیه کارکنان آن واحد، تاثیر مستقیمی داشته باشد. اما انتخاب یک موکت مناسب برای شرکت باید توسط استاندارد هایی انجام شود. یعنی باید ویژگی هایی را رعایت کنیم تا انتخاب درستی داشته باشیم. در ادامه به ویژگی های موکت ساختمان اداری اشاره خواهیم نمود. پس با ما همراه باشید.
ویژگی های بارز موکت اداری
یکی از اصلی ترین ویژگی های موکت اداری، جنس آن است. موکتی که برای این مکان ها استفاده میشود باید از الیافی استفاده شود که دوام و ماندگاری بسیار بالایی داشته باشد. زیرا شرکت ها و اداره ها مکان هایی هستند که در آن ها رفت و آمد زیادی وجود دارد. همچنین در این مکان ها به دلیل این که همه با کفش رفت و آمد میکنند، باید از موکت مرغوب و مناسبی استفاده کرد. علاوه بر جنس موکت، رنگ آن نیز از اهمیت بالایی برخوردار است. استفاده از رنگ های تیره میتواند عاقلانه تر از رنگ های روشن باشد. زیرا در مکان های اداری، به دلیل رفت و آمد زیاد با کفش، رنگ موکت به مرور زمان تغییر کرده و زیبایی خود را از دست میدهد. پس بهتر است از رنگ های تیره ای مانند سبز تیره، مشکی، طوسی و ... استفاده کرد. برای مشاهده قیمت موکت اداری به https://gamantj.com/gaman-office-carpet/ بروید.
طرح و نقش مناسب موکت اداری
همان طور که میدانید، اداره ها و شرکت ها محل هایی هستند که باید دکوراسیون رسمی داشته باشند. موکت اداری باید به گونه ای باشد که علاوه بر حس خوب دادن به کارکنان و مراجعه کنندگان، ماهیت شرکت را نیز مشخص کند. به عنوان مثال، استفاده از موکت های فانتزی برای دفاتر کار و اداره ها، نا مناسب است. یعنی موکت دفتر کار و شرکت ها باید به گونه ای باشد که در عین سادگی، زیبایی خود را نیز حفظ کرده باشد. البته این نکته را نیز یادآور باشیم که زمینه فعالیت شرکت ها نیز در دکوراسیون و طراحی موکت تاثیر گذار است. یعنی ممکن است نسبت به فعالیت شرکت و یا رنگ برند آن، از طرح های مختلفی استفاده کرد.
رنگ های مناسب موکت های اداری
طبق اصول طراحی داخلی، رنگ بندی موکت اداری یا شرکت ها باید به گونه ای باشد که با فضای کاری و نوع فعالیت آن مجموعه سازگار باشد. البته در حالت کاری، رنگ های شاد و بسیار روشن، مناسب مکان های اداری و شرکت ها نیستند. برای مثال، موکت برای کف مغازه کتابفروشی یا یک مغازه سیسمونی با هم تفاوت دارند. اما شرکت ها و مغازه هایی که فعالیت های حرفه ای انجام میدهند، از رنگ های سنگین و تیره و متناسب با رنگ لوگو برای موکت بندی استفاده میکنند. جالب است بدانید که توجه به این موضوع میتواند تاثیر مثبتی نیز در افزایش مشتری و تاثیر بر روحیه آن ها داشته باشد. حتی شما میتواند از لوگوی خود به عنوان طرح های ریز موکت استفاده کنید تا طرح آن را منحصر به فرد نشان دهید. البته انجام این کار فقط در بخش هایی از شرکت توصیه میشود.
نحوه انتخاب رنگ مناسب موکت
یکی از مهم ترین مواردی که باید به هنگام انتخاب رنگ موکت اداری به آن توجه کرد، بحث روانشناسی دیداری رنگ ها است. اگر اتاق های اداره یا شرکت، کوچک هستند باید از موکت هایی با رنگ های روشن استفاده نمود. زیرا رنگ های تیره، اندازه اتاق را کوچک تر از اندازه خود اتاق نشان میدهند. به همین دلیل میتوان از رنگ های روشن و گرم برای موکت های اتاق استفاده نمود. همچنین موکت های ساده و بدون طرح میتوانند تمام لکه ها و کرک های روی موکت را نمایان کنند اما موکت ها طرح دار بهترین گزینه برای رفع این مشکل هستند. همچنین رنگ های خنثی مانند خاکستری میتوانند بهترین انتخاب باشند. زیرا رنگی مثل خاکستری میتواند با رنگ های مختلفی هماهنگ شود و با دکوراسیون اتاق همخوانی داشته باشد.
طرح های مختلف و مناسب موکت برای محیط اداری
یکی از مدل های مختلف و جذاب موکت اداری، موکت های طرح سرامیکی هستند. این موکت ها قابلیت استفاده در تمام اداره ها و شرکت ها را دارند. در طراحی این موکت ها از رنگ های سنگین تری استفاده شده است. همچنین طرح آن ها نیز بسیار ساده است و قابل استفاده در تمام محیط ها میباشند.
یکی دیگر از طرح های موکت قابل استفاده در اداره ها و شرکت ها، موکت های دارای طرح های تکرار شونده هستند. این موکت ها دارای طرح یکسانی هستند و در سر تا سر موکت به صورت قرینه ای تکرار شده اند. البته لازم به ذکر است که بدانید، استفاده از طرح های بزرگ میتواند توجه مراجعین را به خود جلب کرده و حواس آن ها را پرت کند. پس بهتر است از طرح های ریز و کم رنگی استفاده کنیم. در مورد رنگ موکت نیز توضیحاتی دادیم. همان طور که گفتیم، رنگ های سنگین تر مانند طوسی، خاکستری، کرمی و قهوه ای تیره، رنگ هایی هستند که متناسب با محیط های کاری و اداری میباشند.
بررسی قیمت های موکت های اداری
یکی از مهم ترین فاکتورهایی که باید در هنگام خرید موکت به آن توجه کرد، قیمت موکت اداری است. همان طور که میدانید در تمام اجناس، کیفیت ساخت و مرغوبیت کالا، تعیین کننده قیمت آن ها است. در موکت اداری نیز کیفیت الیاف موکت، طرح و رنگ آن تعیین کننده قیمت میباشد. همچنین ایرانی یا خارجی بودن موکت نیز در قیمت آن تاثیر دارد. خدمات نصب موکت نیز در قیمت آن تاثیر گذار است. نصب بعضی از موکت ها به مهارت خاصی نیاز دارد که همین موضوع باعث تاثیر آن در قیمت نهایی موکت خواهد شد. یکی دیگر از مهم ترین عوامل تعیین کننده قیمت موکت، محل خرید آن است. خرید مستقیم موکت از کارخانه میتواند ارزان تر از مغازه ها و فروشگاه ها باشد. البته بسیاری از مغازه ها نیز عامل مستقیم فروش اجناس کارخانه ها هستند که در این موارد، قیمت تمام شده پایین تر میآید.
دیدگاه تان را بنویسید