چگونه وارد صفحه اول گوگل شویم؟
یکی از قدمهای مهم برای ورود به بازاریابی دیجیتال راه اندازی یک وبسایت اینترنتی است. یکی از راههایی که بتوانید از طریق وبسایت خود در دنیای اینترنت دیده شوید و بازدید کننده کسب کنید از طریق موتورهای جستجو مانند گوگل است. اما چگونه میشود از طریق گوگل بازدید کننده برای سایت کسب کرد؟ سئو یا بهینه سازی برای موتورهای جستجو. اما سئو چیست و به چه اقداماتی گفته میشود؟
سئو یا بهینه سازی موتورهای جستجو چیست؟
سئو یا بهینه سازی موتور جستجو فرآیند بهینه سازی یک وب سایت یا صفحه وب برای افزایش بازدید و نمایش آن در نتایج موتورهای جستجو است. این شامل اطمینان حاصل کردن از اینکه وب سایت شما به گونه ای طراحی شده باشد که جستجو و فهرست بندی آن برای موتورهای جستجو آسان باشد و همچنین اینکه برای کلمات کلیدی و نیازهای مورد نظر کاربر بهینه شده باشد.
سئو را می توان به دو بخش اصلی تقسیم کرد: سئو داخلی و سئو خارجی.
با استفاده از تکنیکهای سئو داخلی و خارجی، میتوانید اطمینان حاصل کنید که وبسایت شما برای مشتریان بالقوهای که در جستجوی محصولات یا خدماتی هستند که شما ارائه میدهید، قابل مشاهده خواهد بود.
سئو سایت شامل چه مراحلی است؟
سئو بخش مهمی از موفقیت هر وب سایتی است. این موفقیت نیاز به یک استراتژی جامع دارد که تمام مراحل سئو را پوشش دهد که شامل تحقیق کلمات کلیدی، سئو داخلی، سئو خارجی و سئو فنی یا تکنیکال است.
اولین قدم در هر استراتژی موفق سئو، تحقیق در مورد کلمات کلیدی است که توسط کاربران جستجو میشوند. هنگامی که کلمات کلیدی مناسب را شناسایی کردید، میتوانید شروع به بهینه سازی محتوای وب سایت خود برای آن کلمات کلیدی کنید.
سئوی داخلی شامل بهینه سازی ساختار و صفحات سایت از نظر محتوایی است تا موتورهای جستجو بتوانند محتوای صفحات را درک کرده و به کاربران نمایش دهند. سئوی داخلی سایت شامل بهینه سازی مواردی مانند عناوین، تگهای هدینگ، متاتگها و محتوا است تا مطمئن شوید که برای کلمات کلیدی هدف بهینه شدهاند.
سئوی خارجی به کلیه اقداماتی گفته میشود که خارج از وبسایت صورت میگیرند و جهت انتقال اعتبار از سایتهای معتبر و افزایش آگاهی برند میشود.
در نهایت، سئوی فنی به چگونگی کدنویسی و پیکربندی وب سایت شما جهت دسترسی بهتر رباتهای موتورهای جستجو و کاربران میپردازد.
چگونه اقدامات لازم برای بهینه سازی وبسایت خود را شناسایی کنیم؟
برای این کار ابزارهای متعددی در سطح وب وجود دارند که خطاهای فنی و محتوایی را به شما نمایش میدهند و شما میتوانید با انجام بهینه سازیهایی که این ابزارها پیشنهاد میدهند وب سایت خود را بهینه کنید. ابزارهایی مانند ahrefs، semrush، moz و… که جزو ابزارهای شناخته شده هستند این قابلیتها را برای کاربران خود فراهم میکنند. اما جامعترین ابزار ایرانی که مطابق با زبان و وب فارسی پیشنهادات لازم را برای بهینه سازی وبسایت به شما میدهد، ابزار آنالیز سایت جت سئو است. شما با استفاده از بخشهای مختلفی که این ابزار دارد میتوانید از تحقیق کلمات کلیدی جهت تعیین استراتژی سئو گرفته تا شناسایی مشکلات فنی و تحلیل سایتهای رقبا را انجام دهید.
چه قدر طول میکشد به صفحه اول گوگل برسیم؟
رسیدن به صفحه اول گوگل یک هدف بلند مدت برای بسیاری از مشاغل است. این فرایند به تلاش و صبر زیادی نیاز دارد و همچنین به دانش عمیق بهینه سازی موتورهای جستجو (SEO) نیاز دارد. هیچ جدول زمانی تضمینی برای دستیابی به این هدف وجود ندارد، اما با استراتژیهای مناسب، میتوانید مطمئن شوید که وب سایت شما برای حداکثر میزان دیده شدن (visibility) در صفحات نتایج موتور جستجو (SERP) بهینه شده است.
چرا رسیدن به رتبه های بالا در گوگل ارزشمند است؟
الگوریتم های گوگل به طور مداوم در حال تغییر هستند و برای صاحبان وب سایت مهم است که سایت های خود را بهینه نگه دارند تا در صفحات نتایج موتورهای جستجو (SERP) رتبه بالاتری داشته باشند. کسب و کارها با حضور در صفحه اول گوگل میتوانند بازدیدکنندگان و مشتریان بیشتری را جذب کنند. رسیدن به صفحه اول گوگل نه تنها میزان بازدید سایت را افزایش میدهد، بلکه به ایجاد اعتماد و اعتبار در بین مشتریان کمک میکند.
دیدگاه تان را بنویسید