کد خبر: 762427
تاریخ انتشار :

دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد به پاکستان سفر کرد

در این سفر، علاوه بر بررسی راهکارهای گسترش روابط تجاری میان دو کشور، موضوعاتی همچون ایجاد منطقه آزاد مشترک، کشت فراسرزمینی و توسعه همکاری‌های منطقه‌ای نیز در دستور کار قرار دارد.

دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد به پاکستان سفر کرد
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

رضا مسرور، دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، به منظور همراهی دکتر مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور در سفر پاکستان و انجام مذاکرات برای ایجاد منطقه آزاد مشترک میان دو کشور و توسعه همکاری‌های اقتصادی و تجاری، به اسلام آباد سفر کرد.

به گزارش فرینا، در این سفر، علاوه بر بررسی راهکارهای گسترش روابط تجاری میان دو کشور، موضوعاتی همچون ایجاد منطقه آزاد مشترک، کشت فراسرزمینی و توسعه همکاری‌های منطقه‌ای نیز در دستور کار قرار دارد.

ایجاد نسل ششم مناطق آزاد به عنوان منطقه آزاد مشترک، از برنامه‌های اصلی وزارت امور اقتصادی و دارایی و دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی است.

گفتنی است محمد سعید اربابی مدیرعامل منطقه آزاد چابهار نیز در این سفر حضور دارد.

 

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما

نیازمندی ها