کد خبر: 178359
تاریخ انتشار :

صادرات نفت در سراشیبی سقوط/سال 92، نفت با سر زمین خورد

صادرات نفت در سراشیبی سقوط/سال 92، نفت با سر زمین خورد
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز، مروری بر روند صادرات نفت خام نشان می‌دهد که در سال 1384 صادرات به بیشترین مقدار خود طی 24 سال گذشته یعنی دو میلیون و 800 هزار بشکه رسید اما رفته رفته با نزدیک شدن به دهه 1390 روندی کاهشی را تجربه کرد؛ به طوری که در ابتدای دهه 90 صادرات نفت به شدت افت کرد و در سال 1392 به کمتر از یک میلیون بشکه رسید.

بر اساس این گزارش در سال 1391 و با اعمال تحریم‌ها علیه صنعت نفت صادرات نفت از کاهش 44 درصدی برخوردار شد و با توجه به افزایش وابستگی اقتصاد ایران و بودجه دولت به درآمدهای نفتی در سال‌های پایانی دهه 80 آسیب پذیری اقتصاد کشور از محل درآمدهای نفتی و واردات ناشی از ورود ارزهای نفتی به اقتصاد افزایش یافته بود.

صادرات نفت در سراشیبی سقوط/سال 92، نفت با سر زمین خورد

بنابراین اقتصاد کشور در شرایطی قرار گرفت که افزایش تحریم‌ها در دو حوزه تجارت و نفت بیشترین آسیب را به اقتصاد کشور وارد کرد، به طوری که رشد اقتصادی منفی 5.8 درصد در سال 91 که حدود نیمی از آن از رشد منفی بخش نفت ناشی می‌شد از مهم‌ترین آثار آن بوده است.

منبع: ایسنا

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما

Markets

نیازمندی ها