کد خبر: 188792
تاریخ انتشار :

نهاوندیان: دیدگاه توانمندسازی بخش خصوصی جدی گرفته شود /آمار بیکاری در قشر تحصیل‌کرده‌ بیشتر است

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز محمد نهاوندیان امشب در دیدار با فعالان اقتصادی استان زنجان اظهار داشت: نیت سفر امروز اینجانب به استان زنجان مشارکت در اقدام زیبا و ستودنی افتتاح موسسه خیریه مهرانه زنجان بود و این امر نماد احسان در این استان است.
وی با اشاره به اینکه این دیدگاه اجتماعی وجود دارد که هر شخصی فعالیت اقتصادی داشته باشد نشانه دنیادوستی و دنیا‌پرستی است، گفت: در روایات آمده افراد می‌توانند با نیت الهی و آسمانی اهتمام به اقتصاد داشته باشند و این امر مهم در جامعه امروز کم است.
رئیس دفتر رئیس جمهور با اشاره به اینکه اقتصاد اسلامی به معنای کنار گذاشتن بدیهیات اقتصادی نیست، افزود: در جامعه امروز منطق اقتصاد گم شده است.
این مسئول با تاکید بر اینکه تصمیم اقتصادی باید با منطق اقتصادی اتخاذ شود، بیان داشت: پس از 35 سال کشورمان به این نقطه رسیده که در فکر و تصمیم اجرایی می‌توان مدیریت اقتصاد را به بخش خصوصی واگذار کرد.
نهاوندیان با اشاره به اینکه با نام خصوصی‌سازی اقدامات و فعالیت‌های زیادی انجام شده است، یادآور شد: در برخی مواقع واگذاری بدون مدیریت اصلاح انجام می‌شود.
وی با اشاره به اینکه باید به تکریم و تکامل بخش خصوصی توانمند توجه شود، متذکر شد: باید امکانات لازم را برای رشد بخش خصوصی در اختیار آنها قرار داد.
رئیس دفتر رئیس جمهور با بیان اینکه مقام معظم رهبری نیز بر این امر مهم تاکید دارند، افزود: دیدگاه توانمندسازی بخش خصوصی باید جدی گرفته شود.
* بخش خصوصی عهده‌دار مباشرت اجرایی اقتصادی کشور شود
این مسئول با تاکید بر اینکه دولت تدبیر و امید برای تحقق این امر مهم مصمم است، بیان داشت: دولت تلاش می‌کند بخش خصوصی عهده‌دار مباشرت اجرایی اقتصادی کشور شود.
نهاوندیان با بیان اینکه دولت باید در توانمندسازی بخش خصوصی پیشگام باشد، گفت: بخش خصوص نیز باید در ریسک‌پذیری پیشگام باشد.
وی ادامه داد: اگر فعالیت اقتصادی همراه با تضمین باشد خود دولت اقدام به این کار می‌کند بنابراین بخش خصوصی باید ریسک‌پذیر باشد.
رئیس دفتر رئیس جمهور خاطرنشان کرد: مسئولان و سرمایه‌گذاران باید از این فرصت پیش آمده نهایت استفاده را داشته باشند چراکه اگر این فرصت به نحو احسن استفاده نشود جز پشیمانی و حسرت نتیجه‌ای دیگری نخواهد داشت.
این مسئول به فرصت پیش آمده در طول یک سال گذشته از نظر مناسبات بین‌المللی، آرامش داخلی و احساس ثبات اشاره کرد و افزود: این شرایط برای اقدام بخش خصوصی و باورپذیری آنها کافی است. به هیچ وجه قرار نیست برای مردم اضطراب‌آفرینی و برای بخش خصوصی التهاب‌آوری صورت گیرد.
وی با اشاره به اینکه با شرایط ایجاد شده همه مردم احساس آرامش و امید بیشتری نسبت به آینده دارند، گفت: شکر نعمت این است که از شرایط به وجود آمده به نحو احسن استفاده کرد تا مشکلات مردم حل شود.
رئیس دفتر رئیس جمهور پیشرفت را حاصل آرامش به وجود آمده در جامعه امروز دانست و اظهار داشت: حاصل ثبات نیز حرکت خواهد بود.
* ایجاد فضای سرمایه‌گذاری از وظایف دولت است
این مسئول با بیان اینکه باید پیشنهاد جدی از سوی بخش خصوصی ارائه شود، گفت: وظیفه دولت ایجاد فضای سرمایه‌گذاری است و جذب سرمایه باید توسط صنعت‌کاران و کارآفرینان انجام شود.
نهاوندیان در ادامه با اشاره به اینکه بخش خدمات بازرگانی بیشترین قابلیت را در اشتغال‌زایی و رفع بیکاری افراد تحصیل کرده دارد، تصریح کرد: بیکاری در بخش تحصیل‌کرده‌ها بیشتر است و شغل مناسب برای این افراد وجود ندارد.
وی با اشاره به اینکه متاسفانه در طول پنج دهه گذشته تراز بازرگانی خدماتی کشورمان همیشه منفی بوده است، افزود: باید تصمیمات مهمی برای رفع مشکلات موجود در این زمینه اتخاذ شود.
* ضرورت جذب سرمایه‌گذار داخلی و خارجی
رئیس دفتر رئیس جمهور بر ضرورت جذب سرمایه‌گذار داخلی و خارجی تاکید کرد و بیان داشت: این امر جز با همکاری دو سویه بخش دولتی و خصوصی میسر نمی‌شود.
این مسئول ادامه داد: اگر این دو بخش همکاری لازم را با یکدیگر داشته باشند با شناسایی و عزم و اراده همه مشکلات حل می‌شود.
نهاوندیان در ادامه به امکانات گردشگری موجود در استان زنجان اشاره کرد و اظهار داشت: استان زنجان از جاذبه‌های گردشگری خوبی برخوردار است، اما هنوز در نقشه توریست‌های خارجی که به ایران سفر می‌کنند قرار نگرفته است.
وی با تاکید بر اینکه با افزودن چند مورد جاذبه جدید و بی‌نظیر می‌توان به این امر مهم دست یافت، گفت: اگر استان زنجان چند اقدام جدید و بی‌نظیر را در برنامه‌های خود قرار دهد می‌تواند توریست داخلی و خارجی بیشتری را جذب کند.
رئیس دفتر رئیس جمهور با اشاره به اینکه استان زنجان به دلیل موقعیت جغرافیایی خوب خود می‌تواند در بخش گردشگری پیشرفت خوبی داشته باشد، افزود: برای نمونه با دو خطه شدن راه آهن زنجان به تهران موقعیت استان زنجان تقویت می‌شود.
این مسئول بر ضرورت حضور بخش خصوصی و فعالیت مستمر آنها اشاره کرد و گفت: وظیفه ایجاد شرایط برای ورود بخش خصوصی بر عهده دولت بوده اما تاختن در میدان و پیروز شدن بر عهده بخش خصوصی است.
نهاوندیان در پایان با اشاره به اینکه بخش خصوصی از ظرفیت‌های خوبی برخوردار است، اظهار داشت: باید از این فرصت پیش آمده در کشورمان به نحو احسن استفاده شود.
منبع: فارس

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما

Markets

نیازمندی ها