معاون وزیر صنعت: بودجه روی نفت 70 دلاری بسته شد
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
به گزارش نامه نیوز، مهدی کرباسیان در نشست خبری امروز خود با خبرنگاران از جلسه وزیر صنعت، معدن و تجارت با معاون برنامهریزی و نظارت راهبردی رئیسجمهور در رابطه با بودجه سال 94 کل کشور خبر داد و گفت: در جلسهای که میان وزیر صنعت با معاون برنامهریزی رئیسجمهور صورت گرفته، قولهای خوبی در رابطه با بخش معدن و صنایع معدنی توسط نوبخت داده شده است که امید میرود در لایحه چند روز آتی این قولها به عمل تبدیل شود.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: در بودجه سال 94 کل کشور پیشنهاد افزایش دسترسی سازمان ایمیدرو به منابع صندوق توسعه ملی، مطرح شده است، ضمن اینکه بتوان از منابع صندوق برای توسعه سرمایهگذاریهای بخش معدن و صنایع معدنی استفاده کرد. او با بیان اینکه قیمت هر بشکه نفت در بودجه سال 94 کل کشور 70 تا 75 دلار بسته شده است، گفت: در بودجه سال 94 کل کشور 1300 میلیارد تومان برای بهره مالکانه پیشبینی شده است.
کرباسیان در پاسخ به سئوال دیگری مبنی بر در نظر گرفتن معدن و صنایع معدنی در بسته خروج از رکود گفت: امید میرود با توجه به حمایت دولت و مجلس از حوزه معدن، بتوان بندهای پیشنهادی ایمیدرو را در نسخه نهایی لایحه خروج از رکود که روزهای آخر بررسی خود را در کمیته مربوطه مجلس میگذراند، مشاهده کرد.
منبع: مهر
دیدگاه تان را بنویسید