خبر خوش به تولیدکنندگان؛ فروشگاه مجازی رایگان در اختیار تولیدکنندگان
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
به گزارش نامه نیوز، محمدصادق بیجندی صبح امروز در مراسم رونمایی از سامانه الگوی نوین طرح توسعه مشاغل خانگی در لرستان اظهار داشت: طرحی توسط وزارت کار بهعنوان الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی در کشور مطرح شد که در چندین جلسه در ستاد مشاغل خانگی کشور طرح موردبررسی قرار گرفت و از زمانی که مأموریت اجرای این الگو به جهاد دانشگاهی بهعنوان یکنهاد واسطهای و توسعهای واگذار شد، جهاد دانشگاهی با تمام دستگاههای مرتبط جلساتی را در وزارتخانههای مختلف در تهران برگزار کرد که پس از برگزاری جلسات، نظرات دستگاههای اجرایی گرفته شد و مجدداً در ستاد مشاغل خانگی طرح مطرح و به تصویب رسید.
وی افزود: در هشت استان طرح از اوایل آبان ماه آغازشده است و استان ایلام نیز به استانهای پایلوت اضافه شد و مجموعاً 9 استان را بهعنوان پایلوت در دست اجرا داریم، اگر همه طرحها موفق باشند همت جدی همه دستگاههای اجرایی بوده است که امیدواریم در این طرح که همت و همدلی را میطلبد موفقیت خوبی را کسب کنیم.
رئیس سازمان تجاریسازی فناوری و اشتغال دانشآموختگان عنوان کرد: تاکنون بیشترین متقاضی را در استان لرستان داشتهایم، برای انجام این طرح ابتدا مطالعات مختلف میدانی و کتابخانهای انجام شد و 9 کشور دنیا موردبررسی قرار گرفت که کلیپ انیمیشن روی این کشورها انجام شد و نقاط قوت و ضعف آنها بررسی شد.
وی بیان کرد: طرحهای مختلفی نیز که در کشور انجامشده بود را بررسی کردیم و مطالعات خوبی انجام شد و در بازار نیز بررسیهایی صورت گرفت، بسیاری از تولیدکنندگان متأسفانه با مشکل فروش محصول مواجه هستند درحالیکه تولیدات انبوه داریم اما بازار نداریم، دربستهبندی، برند، کیفیت محصول، مواد اولیه و به عبارتی در زنجیره تأمین مشکل داشتیم و از طرفی درزمینهٔ آموزش نیز مشکل داشتیم و شبکهسازی در کشور صورت نگرفته بود.
بیجندی تصریح کرد: بهعنوان مجری این موارد را که بر اساس مطالعه به دست آمد را در مدل پیادهسازی کردیم، اگر در این طرح همه تلاش کنیم بحث فروش نیز بهخوبی صورت میگیرد؛ وزارت کار در بحث اشتغال پایکار آمده و طرح اشتغال فراگیر که بسیار طرح خوبی است را در دست اجرا دارد، وزارت کار مانند یک اتاق جنگ عمل میکند و امیدواریم بهعنوان سربازان این حوزه کار خود را بهدرستی انجام دهیم.
وی خاطرنشان کرد: حلقه واسط دستگاههای اجرایی و بخش تعاونی، بخش خصوصی، سمنها، اتحادیهها و اصناف هستیم و میخواهیم این حلقه واسط را بهعنوان یکنهاد واسطهای اجرا کنیم؛ در تمام دنیا هر جا مشاغل خرد و کوچک موفق بودند یکنهاد واسطهای وجود داشته و عواملی که ممکن است در ادارات انجام نشود نهاد واسطهای به تسهیل فرآیندها کمک میکند که امیدواریم در این فرایند این مهم رخ دهد.
معاون جهاد دانشگاهی کشور بابیان اینکه مهمترین کاری که انجام میدهیم بحث شبکهسازی است گفت: در استان لرستان سه برند فروش کالا خرم کالا، دلفان کالا و رشنو کالا وجود دارد که ضمن توجه به این برندهای استانی، برندهای ملی نیز در کنار اینها قرارگرفته است.
وی اظهار داشت: بحث اتصال به بازار مهمترین بخش است، از سمت تقاضا به سمت عرضه میرویم که با اجرای این طرح سبب ارتقا کیفیت تولیدات ملی میشویم، برند ملی که پایکار آمده است بهراحتی هر محصولی را نخواهد پذیرفت که امیدواریم با این طرح با نگاه برندهای ملی و استانی برای بحث اتصال به بازار اتفاق خوبی بیفتد، بسترهایی آمادهشده است و آمادگی داریم برای تمامی تولیدکنندگان فروشگاه مجازی بهصورت رایگان میدهیم.
بیجندی افزود: برای اتصال محصول به خریدار با پست نیز صحبت شده که در این زمینه ورود کند، بحث بستهبندی نیز بهشدت در نظر گرفتهشده است؛ محصول گیوه را با همکاری برندهای استانی توسعه دادهایم.
وی عنوان کرد: سامانهای طراحیشده است که افراد میتوانند در این سامانه بهراحتی ثبتنام کنند که خوشبختانه در این سامانه استان لرستان بیشترین متقاضی را داشته که بحث ارزیابی و آموزشها بهصورت رایگان انجام میشود.
رئیس سازمان تجاریسازی فناوری و اشتغال دانشآموختگان بیان کرد: در استان کارگروه علمی ایجاد و تیم عملیاتی و اجرایی تشکیلشده است، بحث آموزشهای غیرحضوری و مجازی نیز مطرح است و کلیپهایی تهیهشده و تجربیات در قالب فیلم در اختیار متقاضیان قرار خواهد گرفت؛ در استان لرستان در حال حاضر در حوزه پوشاک، بستهبندی، ویراستاری، تولید عسل، فرش و گلیم و.. مطرح ثبتنامشده است.
دیدگاه تان را بنویسید