کد خبر: 291306
تاریخ انتشار :

طومار ممنوعیت ورود «ترامپ» به انگلستان از مرز ۴۰۰ هزار امضا گذشت

طومار ممنوعیت ورود «ترامپ» به انگلستان از مرز ۴۰۰ هزار امضا گذشت
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

بعد از آنکه نامزد تندروی حزب جمهوری خواه آمریکا در اظهاراتی گفته بود باید جلوی ورود همه مسلمانان را به آمریکا گرفت، مردم انگلیس با راه‌اندازی طوماری در سایت پارلمان این کشور خواستند جلوی ورود این نامزد تندرو به انگلستان گرفته شود.

روز سه‌شنبه طومار اعتراضی به این اظهارات ترامپ در سایت پارلمان انگلستان راه‌اندازی شد که خواستار ممنوعیت ورود این نامزد جمهوری خواه به انگلیس شده است. حدود ۴۰۰ و ده هزار نفر در داخل انگلیس تا کنون این طومار را امضا کرده‌اند و این تعداد به سرعت رو به افزایش است.

در مقابله با این طومار که آمار امضای آن به سرعت بالا می‌رود، طومار دیگری به راه افتاده که خواستار عدم ممنوعیت ورود ترامپ به انگلستان شده ولی تا کنون تنها حدود ۱۱ هزار نفر ان را امضا کرده‌اند.

اگر طوماری در سایت پارلمان انگلستان بیش از ۱۰ هزار امضا داشته باشد، دولت می‌تواند آن مساله را بررسی کند و اگر طوماری از مرز ۱۰۰ هزار امضا بگذرد، پارلمان می‌تواند درباره آن به مناظره بنشیند.

«دونالد ترامپ» روز دوشنبه گذشته با بیان این اظهارات خشم افراد زیادی را در سراسر جهان برانگیخت.

منبع: فارس

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما

نیازمندی ها