کد خبر: 771156
تاریخ انتشار :

پیش‌بینی یک اقتصاددان درباره بازار طلا، ارز، مسکن و بورس تا پایان سال

منتظر چه تغییراتی در قیمت‌ها باشیم؟

وضعیت قیمت ها چه خواهد بود؟

منتظر چه تغییراتی در قیمت‌ها باشیم؟
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

محمد نوربخش:یکی از کلیدی‌ترین تحلیل‌های ما این بود که اقتصاد ایران به سمت مدل «کوبایی شدن» پیش می‌رود. این به معنای فروپاشی سریع نیست، بلکه به معنای فرسودگی مستمر، عدم رشد اقتصادی و کهنه شدن زیرساخت‌هاست که امروز نشانه‌های آن را به عینه در صنایع و دارایی‌های کشور مشاهده می‌کنیم.

برآورد ما در ابتدای سال، کسری بودجه‌ای معادل ۱۵۰۰ تا ۱,۸۰۰ هزار میلیارد تومان (همت) بود. امروز با توجه به هزینه‌های پیش‌بینی نشده و شرایط منطقه و وقوع جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، برآوردهای رسمی حاکی از کسری بودجه‌ای بالغ بر ۲۰۰۰ همت است.

با توجه به کسری بودجه، محدودیت عرضه ارز و تورم انتظاری بالا، روند قیمت ارز صعودی است. برآورد مدل‌های اقتصادی ما برای نرخ دلار در بازار آزاد در پایان سال ۱۴۰۴، دامنه‌ای بین ۱۲۵ هزار تا ۱۳۵ هزار تومان را نشان می‌دهد.| مهر

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما

Markets

نیازمندی ها