تداوم حرمت جمهوری اسلامی مبتنی بر حضور دائم مردم در صحنه است
ایسنا/خراسان رضوی معاون عتف ستاد کل نیروهای مسلح گفت: جمهوری اسلامی یک مفهوم کاملا مکتبی برگرفته از متن قرآن بوده و تداوم حرمت جمهوری اسلامی مبتنی بر حضور دائم مردم در صحنه است.
محمد مهدینژاد نوری امروز ۱۲ بهمنماه، در اولین همایش بزرگ دانشگاهیان، فرهنگیان و آموزشگاههای عالی خراسان رضوی که در تالار ابن سینا مشهد برگزار شد، اظهار کرد: یکی از مواردی که دشمن همواره به آن توجه میکند، حضور در صحنه است. هروقت راهپیماییها گستردهتر، حضور قویتر و میزان رایها بالاتر باشد، عقبنشینی دشمن بیشتر خواهد بود.
وی افزود: در تمام مدت هر زمان میزان مشارکت ضعیف بوده، هجمه دشمن نیز بیشتر بوده است. همواره قبل از انتخابات تبلیغ میکنند که در انتخابات حضور پیدا نکنید، زیرا میترسند. در جنگ نرم این گونه است، امید دارند عدهای حرف آنها را گوش کنند و وقتی گوش کردند تحریمها و فشار سیاسی را بیشتر میکنند.
معاون عتف ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه انتخابات مظهر جمهوریت است، عنوان کرد: زمانی که قرار بود نظام جمهوری اسلامی برپا شود، رفراندوم انجام شد. در آن زمان امام(ره) فرمودند جمهوری اسلامی نه یک کلمه کم نه یک کلمه زیاد. امام(ره) از آموزههای اسلام استفاده و تاکید کردند که اسلام بدون جمهور پیاده نمیشود. بنابراین جمهور باید حضور داشته باشد. این را برای خوشایند غربیها و شرقیها نگفتند، بلکه بر جمهوریت و اسلامیت تاکید زیادی داشتند.
مهدینژاد نوری اضافه کرد: اکنون به طور میانگین ما تقریبا سالی یک انتخابات بزرگ در کشور داریم که نشان میدهد نقش مردم چقدر زیاد است. جمهوری اسلامی یک مفهوم کاملا مکتبی برگرفته از متن قرآن بوده و تداوم حرمت جمهوری اسلامی مبتنی بر حضور دائم مردم در صحنه است. ما باید کلمه جهاد را پیشوند بسیاری از عرصهها قرار دهیم و آن را دنبال کنیم.
وی با اشاره به اینکه حرکت سخت ائمه و پیامبر(ص) زمانی بود که قرار شد مردم را به سمت فلاح و رستگاری حرکت دهند، گفت: امام(ره) در سن ۸۳ سالگی وارد این عرصه شدند و نیازی هم به قدرت نداشتند. زمانی که در هواپیما از ایشان پرسیدند چه حسی دارید؟ فرمودند هیچی. برخی به این موضوع خرده گرفتند اما در واقع منظورشان این بود چه زمانی که مرا به زندان انداختند و چه الان فرقی نمیکند، مهم این است که در راه خدا تلاش کنیم. اکنون نیز اینگونه است. شهید سلیمانی هم یکی از این نمونهها بود و مقام معظم رهبری نیز نمونه بارز این موضوع است.
معاون عتف ستاد کل نیروهای مسلح بیان کرد: باید جامعه را الهی کرده و به آن سمتوسو حرکت کنیم که این بسیار مشکل است. در این بین یاوهگویی دشمنان هم وجود دارد. آیا کسی تردید دارد که بیبیسی یا بقیه رسانههای معاند بنگاه سخنپراکنی دشمن هستند؟ انتخابات راهی برای تحکیم مردمی بودن، حضور جمهور در عرصه و پیشرفت روزافزون افزون است که ۴۵ سال در جمهوری اسلامی جریان دارد.
مهدینژاد نوری با بیان اینکه در دنیا تلاشهایی برای افزایش استبداد در سالهای آتی میشود، عنوان کرد: در نشست امسال داووس مخاطرات ۲ تا ۱۰ سال آینده جهان مورد بررسی قرار گرفت. در چنین فضایی باید ببینیم ما چه کاری میتوانیم انجام دهیم. مخاطرات ۲ سال آینده عبارت است از اطلاعات نادرست در فضای مجازی، تغییرات آبوهوایی، دوقطبیهای اجتماعی، ناامنی سایبری، نزاعهای مسلحانه بین دولتها، فقدان فرصتهای اقتصادی، تورم، مهاجرت غیرداوطلبانه، نزول اقتصادی و آلودگی هوا.
وی اضافه کرد: در ۱۰ سال آینده نیز دنیا با مخاطراتی چون رخدادهای شدید آبوهوایی، تغییرات اساسی در زیستبومهای کره زمین، از بین رفتن حیات وحش، کمبودهای منابع طبیعی، خروجیهای منفی فناوریهای هوش مصنوعی و تشدید آلودگی هوا روبهرو خواهد بود.
معاون عتف ستاد کل نیروهای مسلح عنوان کرد: رسالت دانشگاهیان سه چیز است؛ اول اینکه خودشان و خانوادهشان در انتخابات شرکت کنند که رای ۵ میلیونی را ایجاد میکند، دوم اینکه به جهاد تبیین اهتمام بورزند و سوم اینکه دیگران را تشویق و ترغیب به حضور در انتخابات کنند.
دیدگاه تان را بنویسید