کد خبر: 757132
تاریخ انتشار :

سردار سلامی: متجاوز به ایران پشیمان خواهد شد

سردار حسین سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تأکید کرد که ایران برای مقابله با هرگونه سناریوی احتمالی آمادگی کامل دارد.

سردار سلامی: متجاوز به ایران پشیمان خواهد شد
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

فرمانده کل سپاه هشدار داد هر طرفی که در ماجراجویی علیه ایران شرکت داشته باشد، بهای آن را خواهد پرداخت و «پشیمان خواهد شد.»

بنا به روایت صداوسیما، سردار حسین سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تأکید کرد که ایران برای مقابله با هرگونه سناریوی احتمالی آمادگی کامل دارد.  

سرلشکر سلامی هشدار داد که این رژیم صهیونیستی است که در صورت درگیری، «از بین خواهند رفت» و «اسرائیلی‌ها به‌خوبی از توانمندی‌های ایران آگاهند.»

 

او همچنین با یادآور شدن عملیات‌های «وعده صادق ۱ و ۲» تاکید کرد که در صورت تکرار تجاوز، پاسخ ایران «گسترده‌تر و شدیدتر» خواهد بود.  

فرمانده کل سپاه پاسداران در پایان هشدار داد، هر طرفی که در ماجراجویی علیه ایران شرکت داشته باشد، بهای آن را خواهد پرداخت و «پشیمان خواهد شد.»

 

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها