کد خبر: 758894
تاریخ انتشار :

دستگیری جاسوس اروپایی

​یک تبعه اروپایی حین جاسوسی از مناطق حساس و نظامی کشور و استان هرمزگان‌ توسط پاسداران سازمان اطلاعات سپاه استان طی رصد و اقدامات اطلاعاتی دقیق دستگیر شد.

دستگیری جاسوس اروپایی
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

تسنیم، معاونت روابط عمومی سپاه امام سجاد علیه السلام استان هرمزگان اعلام کرد: یک تبعه اروپایی حین جاسوسی از مناطق حساس و نظامی کشور و استان‌هرمزگان‌ توسط پاسداران گمنام امام زمان سازمان اطلاعات سپاه امام سجاد علیه‌السلام‌ استان هرمزگان طی رصد و اقدامات اطلاعاتی دقیق دستگیر شد.

‌این فرد که در قالب گردشگر ابتدا وارد کشور شده بود با سفر به استان های مختلف و همچنین استان هرمزگان اقدام به جمع آوری اطلاعات از مراکز حساس و نظامی می‌کرد توسط پاسداران گمنام امام زمان عجل‌الله‌تعالی‌فرجه‌ الشریف سازمان اطلاعات سپاه استان هرمزگان دستگیر شد.

این تبعه بیگانه که اهل یکی از کشورهای اروپایی است در قالب گردشگر ماموریت جمع آوری اطلاعات از مراکز حساس و مهم را بر عهده داشت.

سازمان‌اطلاعات‌سپاه‌ امام‌ سجادعلیه‌السلام با تأکید بر نقش بی‌بدیل مشارکت مردمی در تأمین امنیت پایدار تاکید کرد: از مردم شریف و انقلابی استان هرمزگان می‌خواهیم که همچون گذشته با هوشیاری کامل، محیط پیرامون خود را رصد کرده و در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک امنیتی‌سرویس‌ها‌ و شبکه‌های‌جاسوسی‌ یا تحرک عناصر خودفروخته و مزدور، بی‌درنگ از طریق سامانه 114 به نیروهای امنیتی اطلاع دهند. بدون تردید، رصد مردمی و مشارکت عمومی، بزرگ‌ترین سرمایه ما در حفظ امنیت داخلی است.

 

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما