کد خبر: 759700
تاریخ انتشار :

قالیباف: قدرت موشکی ایران گنبد آهنین را بی اثرکرد

تهران - ایرنا - رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه قدرت موشکی ایران گنبد آ]نین را بی اثر کرد،گفت: دشمن صهیونی هرگز قادر نخواهد بود در مقابل حق و حقیقت بایستد، و هرگز قادر نخواهند بود نور خدا را خاموش کند.

قالیباف: قدرت موشکی ایران گنبد آهنین را بی اثرکرد
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش خبرنگارسیاسی ایرنا، محمد باقر قالیباف عصر امروز چهارشنبه( ۱۱ تیرماه) در آئین گرامیداشت شهدای اقتدار که در مصلی امام خمینی(ره) برگزار شد،گفت: امروز در این مکان مقدس گرد هم آمده‌ایم که با شهدا و همسنگرانمان تجدید عهد و پیمان کنیم، شهدایی که نه فقط شهید اقتدار و امنیت و دفاع از کشور بلکه شهیدان راه آینده ما و مرحله نوین مقاومت هستند.

رئیس مجلس شورای اسلامی شهدای مقاومت را شهدای دفاع از سرزمین شیران در برابر تجاوز رژیم صهیونیستی توصیف کرد و افزود: این شهیدان، مدافع ایران در برابر تجاوز رژیم صهیونیستی و شهدای پیش قراول جهاد تمدنی ملت عزیز ایران هستند.

وی با بیان اینکه این شهدا در جنگ ۱۲ روزه در برابر رژیم صهیونیستی جنایتکار راهی را در مسیر امت اسلامی و ایران باز کردند، تصریح کرد: این مسیر در گذشته متوقف نشد و امروز هم محدود نخواهد شد بلکه این مسیر برای آینده‌ است که همه ما برای آن آماده می‌شویم.

قالیباف با بیان اینکه این شهدا از آغاز جوانی بی‌وقفه با جان، خانواده و مالشان مجاهدت کردند، یادآور شد: آنها در این مسیر لحظه‌ای درنگ نکردند و ما قدر آنها را می‌دانیم و در این مسیر با آنها عهد و پیمان می بندیم که به حول و قوه الهی در این مسیر پیش برویم.

رئیس قوه مقننه با تاکید بر اینکه محکم و تا پای جان بر سر عهد و پیمان با امام، شهدا، ملت ایران و فرماندهی معظم کل قوا ایستاده‌ایم، گفت: دشمن صهیونیستی بداند هرگز قادر نیست در مقابل حق و حقیقت بایستد، این باور را ما از قرآن آموخته‌ایم و آنها هرگز آنها قادر نخواهند بود نور خدا را خاموش کنند و هرگز با دروغ‌ها، تهمت‌ها، تبلیغات و جنگ شناختی، بنگاه‌های خبرساز و حیله‌گر خود نمی‌توانند پیروز شوند.

قالیباف با تاکید بر اینکه آینده متعلق به حق و حقیقت است، عنوان کرد: دشمن چه بخواهد چه نخواهد ما این راه را طی می‌کنیم، آینده متعلق به اسلام است. این باور ما است که حق و حقیقت پابرجا است. نمونه آن شهدای ما است که این گونه مجاهدت کردند و با خداوند عهد و پیمان بستند، جانی که خدا به آنها داده بود با خداوند معامله کردند و بدون شک آنها تا آخرین لحظه تلاش کردند و امروز بهای این مجاهدات همجواری با اهل بیت و در بهشت برین است. این وعده خدا است.

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به سابقه ۴۰ ساله دوستی خود با فرماندهان و دیگر شهدای جنگ ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی و آمریکا، گفت: همه این‌ شهدا آرزوی شهادت داشتند و حقشان شهادت بود، هرچند می‌دانم برای خانواده این عزیزان سخت است، ولی ما در مقابل همه باورهای خودمان با اعتقادی که به مکتب قرآن و اهل بیت داریم و با دینی که به این ملت عزیز داریم، در این مسیر به حرکت خود ادامه می دهیم.

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما