کد خبر: 762557
تاریخ انتشار :

کشف ۸۴۴ ریزپرنده قاچاق

فرمانده انتظامی استان بوشهر گفت: ۸۴۴ ریزپرنده قاچاق به ارزش ۳۳۰ میلیارد ریال در جریان توقیف ۱۰ دستگاه کانتینر در استان‌های بوشهر و تهران کشف شد.

کشف ۸۴۴ ریزپرنده قاچاق
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

ایرنا: فرمانده انتظامی استان بوشهر گفت: ۸۴۴ ریزپرنده قاچاق به ارزش ۳۳۰ میلیارد ریال در جریان توقیف ۱۰ دستگاه کانتینر در استان‌های بوشهر و تهران کشف شد.

سردار حیدر سوسنی روز یکشنبه در جمع خبرنگاران گفت: در پی دریافت گزارشی مبنی بر وجود محموله مشکوک به کالای قاچاق در ۱۰ دستگاه کانتینر، موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار پلیس امنیت اقتصادی استان بوشهر قرار گرفت.

وی ادامه داد: در جریان بررسی‌ها مشخص شد سه دستگاه از این کانتینرها از گمرک خارج و به سمت تهران منتقل شده‌اند که با هماهنگی پلیس امنیت اقتصادی فاتب (تهران بزرگ)، هر سه دستگاه در تهران شناسایی و توقیف شد.

فرمانده انتظامی استان بوشهر ادامه راد: بازرسی از هفت دستگاه کانتینر توقیف‌شده در بوشهر به کشف ۲۵۰ ریزپرنده قاچاق منجر شد و در سه کانتینر توقیفی در تهران نیز ۵۹۴ ریزپرنده دیگر کشف گردید.

تبلیغ

مصاحبه با خانمی جوان که بدون هیچ رژیم و ورزشی کاهش وزن چشمگیری داشت

مشاهده

yn-ad

سوسنی با اشاره به اینکه در این عملیات در مجموع ۸۴۴ ریزپرنده قاچاق کشف شده است، ارزش این محموله را ۳۳۰ میلیارد ریال اعلام کرد.

وی افزود: در این رابطه ۲ متهم دستگیر و با تشکیل پرونده به مراجع قضایی معرفی شدند.

 

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما