کد خبر: 764458
تاریخ انتشار :

زمان آغاز صدور گواهینامه موتور سیکلت برای بانوان

معاون عملیات پلیس راهور فراجا گفت: طبق موازین حقوقی و قانونی موجود، صدور گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان ممنوع است. البته طرح‌هایی در مراجع قانون‌گذاری در حال بررسی است.

زمان آغاز صدور گواهینامه موتور سیکلت برای بانوان
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش خبرنگار مهر، سردار محمدباقر سلیمی معاون عملیات پلیس راهور فراجا گفت: تمام وسایل نقلیه‌ای که با نیروی موتور حرکت می‌کنند، به گواهینامه مخصوص خود نیاز دارند و در این زمینه تفاوتی بین موتورسیکلت‌های اسکوتری و سایر موتورسیکلت‌ها وجود ندارد.

وی گفت: در مورد گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان نیز باید تأکید کنم که پلیس بر اساس قوانین و مقرراتی عمل می‌کند که از سوی مراجع قانون‌گذاری جمهوری اسلامی ایران تصویب شده است.

سلیمی ادامه داد: تا این لحظه، طبق موازین حقوقی و قانونی موجود، صدور گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان ممنوع است. البته اقداماتی در حال انجام است و طرح‌هایی در مراجع قانون‌گذاری در حال بررسی است. در صورتی که این طرح‌ها تأیید و تصویب شوند، مانند سایر قوانین اجرایی خواهند شد.

 

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها