کد خبر: 764804
تاریخ انتشار :

گزینه‌های جدی ایران برای واکنش به اروپا

عضو هیئت رئیسه مجلس درباره فعال شدن مکانیزم ماشه، گفت: مجلس قطعا نسبت به این تصمیم اروپایی‌ها واکنش نشان خواهد داد. پیش‌تر نیز تاکید کرده بودیم که چنین اقدامی بی‌پاسخ نخواهد ماند.

گزینه‌های جدی ایران برای واکنش به اروپا
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

تسنیم: عضو هیئت رئیسه مجلس درباره فعال شدن مکانیزم ماشه، گفت: مجلس قطعا نسبت به این تصمیم اروپایی‌ها واکنش نشان خواهد داد. پیش‌تر نیز تاکید کرده بودیم که چنین اقدامی بی‌پاسخ نخواهد ماند.

حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی اقدام سه کشور اروپایی در خصوص فعال سازی مکانیسم ماشه، اظهار کرد: مکانیسم ماشه بیش از آنکه تأثیر واقعی داشته باشد، آثار روانی ایجاد می‌کند؛ چراکه ایران پیش‌تر نیز با تحریم‌های ثانویه آمریکا، که بسیار گسترده بودند، روبه‌رو شده و تجربه آن را پشت سر گذاشته است.

وی گفت: مجلس قطعا نسبت به این تصمیم اروپایی‌ها واکنش نشان خواهد داد. پیش‌تر نیز تاکید کرده بودیم که چنین اقدامی بی‌پاسخ نخواهد ماند.

عضو هیئت رئیسه مجلس گفت: مجلس شورای اسلامی در واکنش حتماً تصمیم خواهد گرفت و گزینه‌های متعددی روی میز دارد که با هماهنگی‌های لازم درباره آنها اقدام خواهد شد.

سلیمی با بیان اینکه اروپایی‌ها تصور می‌کنند با رفتار غیرقانونی و اجرای مکانیسم ماشه می‌توانند ایران را از اعمال حقوق قانونی خود بازدارند، اظهار کرد: این اقدام کاملا غیرقانونی و غیرفنی است و نشان می‌دهد که تصمیم اروپایی‌ها صرفا سیاسی است. تقسیم کار میان آنان و آمریکا نیز آشکار است؛ چنان‌که استقبال معنادار وزیر امور خارجه آمریکا از این تصمیم، خود گویای این هماهنگی بود؛این رفتارها نشان می‌دهد که ماجرا نه حقوقی است و نه فنی، بلکه کاملا سیاسی است.

وی افزود: اروپایی ها ناقض برجام بودند و به هیچ تعهدی در برجام پایبند نبودند؛ لذا مشخص است که اقدام آنها نسبت به فعال سازی مکانیسم ماشه سیاسی است، اروپایی ها به عنوان ابزاری برای آمریکایی ها دست به عمل می شوند و در این مسئله هماهنگ هستند؛ بنابراین ما به صراحت اعلام کردیم با فعال سازی مکانیسم ماشه مجلس گزینه هایی روی میز دارد.

نماینده تهران با تاکید بر اینکه اقدام اروپایی هایی غیرفنی و غیر حقوقی بوده و رفتارشان کاملا سیاسی است  خاطر نشان کرد: امروز اروپایی‌ها با زیاده خواهی مسائلی را مطرح می‌کنند از جمله موضوع موشکی و غنی سازی که در برجام این موارد، به عنوان حق ایران بر شمرده شده است لذا اگر اروپایی‌ها بخواهند این موارد را مطرح کنند، ایران در این موارد اقدام جدی انجام خواهد داد.

سلیمی تاکید کرد: مجلس حتما به وظیفه قانونی و نظارتی خود عمل می‌کند. از تمامی ظرفیت‌های موجود برای اقدامات جدی استفاده می‌کند.

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها