کد خبر: 766763
تاریخ انتشار :

به ویتکاف در نیویورک پیشنهاد مذاکره مستقیم دادیم اما سر قرار نیامد

سخنگوی دولت ایران می‌گوید در نیویورک قرار بوده مذاکرات مستقیمی میان نمایندگان تهران، سه کشور اروپایی و استیو ویتکاف، نماینده ویژه دونالد ترامپ برگذار شود اما طرف آمریکایی سر قرار حاضر نشده است.

به ویتکاف در نیویورک پیشنهاد مذاکره مستقیم دادیم اما سر قرار نیامد
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت، روز چهارشنبه در حاشیه نشست هیئت دولت در گفتگو با خبرنگاران همچنین می‌گوید ایران پیشنهاد برگزاری چنین نشستی را داده و قرار بوده نمایندگانی از آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نیز در آن حضور داشته باشند که در نهایت استیو ویتکاف در نشست حاضر نشده است.

او همچنین در ادامه با اشاره به اینکه پیشنهادات مطرح شده بین طرفین، در ادامه افزود: «در آخرین شب، پیشنهاد تعویق ۴۵ روزه فعال‌سازی مکانیسم ماشه از طرف ایران مطرح شد که در نهایت با فشار لابی اسرائیل این پیشنهاد مورد پذیرش قرار نگرفت.»

مهاجرانی در بخش دیگری از صحبت‌های خود توضیحات بیشتری در خصوص جزئیات پیشنهادات مطرح شده بین طرفین ارائه کرد و گفت: «ابتدا در خصوص ذخایر ۶۰ درصد در مقابل مکانیسم ماشه صحبت‌هایی مطرح شد و ما خواستار حذف کامل این مکانیسم بودیم که تقاضای ایران مورد پذیرش قرار نگرفت.»

 

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما