کد خبر: 767696
تاریخ انتشار :

دولت‌آبادی در سوگ تقوایی : حیف که ما ها داریم تمام می شویم

دولت‌آبادی در سوگ تقوایی: نسل ما دارد تمام می‌شود

دولت‌آبادی در سوگ تقوایی : حیف که ما ها داریم تمام می شویم
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

محمود دولت‌آبادی، نویسنده پیشکسوت، در پی درگذشت ناصر تقوایی:

تقوایی هنرمند ارزنده‌ای بود. نوشته‌هایش تصویری بود و همین او را به سمت سینما هدایت کرد و چه خوب شد که به سینما رفت. او کارگردان موفق و دانایی بود و کارهایی که انجام داد به‌گونه‌ای نبود که آدم بتواند خرده‌ای به او بگیرد.

به من گفت طرح «جای خالی سلوچ» را بنویس و به من بده تا برای ساختن آن فکر کنم. نوشتم و طرح را به او دادم، البته انجام نگرفت. اگر توانایی‌اش را در زمانی که نیرو داشت، می‌داشت، بهترین کارگردان برای ساختن این اثر بود.

متأسفانه شرایط اجتماعی ما در این سال‌ها و موانع مانند سانسور، به نحوی آقای تقوایی را کنار زد. او هم که از نظر تن و توش بنیه زیادی نداشت. بنابراین تباهی یک شخصیت هنری‌ مانند ناصر تقوایی از ۲۰سال پیش شروع شد.

دوره‌ای که گذشت و ماها داریم به آخر می‌رسیم، حیف شد که شرایط اجازه نداد آدم‌هایی که در این دوره پدید آمده بودند با یکدیگر کار کنند. بین هنرمندان و اهل خلاقیت چنان تفرقه‌ای ایجاد شد که آدم‌ها نتوانستند یکدیگر را تکمیل‌تر کنند. این غبنی است که ما داریم./ ایسنا

 

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها