کد خبر: 767776
تاریخ انتشار :

وزیر راه، مدیر فرودگاه‌های اردبیل را برکنار کرد؛ علت: عصبانیت از مامور فرودگاه که می‌خواست کیف او را بازرسی کند

فارس: شب گذشته خبرهایی مبنی بر تغییر ناگهانی مدیرکل فرودگاه‌های استان اردبیل منتشر شد.

وزیر راه، مدیر فرودگاه‌های اردبیل را برکنار کرد؛ علت: عصبانیت از مامور فرودگاه که می‌خواست کیف او را بازرسی کند
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

بررسی‌ها نشان می‌دهد علت عزل مدیرکل فرودگاه‌های استان اردبیل مرتبط با حضور وزیر راه و شهرسازی در فرودگاه اردبیل بوده است.

خبرگزاری دانشجو نوشت: در کمتر از یک سال، وزارت راه و شهرسازی شاهد چهارتغییر پی‌درپی در معاونت پارلمانی خود بوده است. علاوه بر این از زمان منصوب شدن صادق به مقام وزارت، چهار بار نیز مدیر روابط عمومی وزارت‌خانه جا‌به‌جا شد. این تغییراتی نه تنها به بی‌ثباتی مدیریتی دامن زده، بلکه انتقادات زیادی را از سوی کارشناسان و رسانه‌ها به همراه داشته است. علی‌اصغر یوسف‌نژاد، معاون پارلمانی وزیر راه و شهرسازی که در بهمن‌ماه سال گذشته به این سمت منصوب شده بود، پس از مدت کوتاهی از استعفای خود خبر داد. بر اساس اخبار غیر رسمی، مراسم تودیع و معارفه وی قرار است دوشنبه هفته آینده در وزارتخانه برگزار شود.

 

پیگیری‌های نشان می‌دهد که تغییر مدیرکل فرودگاه‌ اردبیل بی‌ارتباط به حضور فرزانه صادق، وزیر راه و شهرسازی در فرودگاه اردبیل نبوده است.

 

یکی از شاهدان این ماجرا به خبرنگار فارس گفت: وزیر راه بعد از سفر به جمهوری آذربایجان قصد بازگشت از طریق فرودگاه اردبیل به تهران را داشته که یکی از مأموران فرودگاه بر اساس وظیفه خود برای بازرسی کیف وزیر اقدام می‌کند که با انتقاد و واکنش وزیر راه مواجه می‌شود.

 

فرزانه صادق در واکنش به این واقعه اجازه بازرسی کیف خود را نمی‌دهد و با عصبانیت و فرودگاه اردبیل را ترک می‌کند و راهی پایتخت می‌شود.

 

ساعاتی بعد در شامگاه چهارشنبه ۲۳ مهر ماه حکم عزل و تغییر فوری مدیر کل فرودگاه‌های استان اردبیل صادر می‌شود.

 

بررسی‌های خبرنگار فارس نشان می‌دهد در حال حاضر داود رضی‌نژاد معاون اجرایی فرودگاه‌های استان اردبیل هم‌اکنون به عنوان سرپرست امور فرودگاه‌های استان اردبیل را تدبیر می‌کند.

 

هنوز حکم رسمی در خصوص جایگزین محمد قصابی منتشر نشده است.

 

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها