کد خبر: 768257
تاریخ انتشار :

لحظه انهدام اولین جنگنده عراقی با موشک فونیکس تامکت F14

خاطره جالب از انهدام اولین جنگنده عراقی با موشک فونیکس

لحظه انهدام اولین جنگنده عراقی با موشک فونیکس تامکت F14
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

خاطره جالب از انهدام اولین جنگنده عراقی با موشک فونیکس

نشنال اینترست:جنگنده های تامکت اف 14 ایران بازنشسته می شوند

جنگنده

 «نشنال اینترست» ادعا شده‌است که «از اواخر نوامبر ۲۰۲۴، نیروی هوایی ارتش ایران دو فروند «سوخو ۳۵ اس. ای» دریافت کرده است و با ورود هواپیماهای روس، به نظر می‌رسد آنها جایگزین اف ۱۴ تامکت‌های آمریکایی شوند؛ موضوعی که نشان‌دهنده پایان کار پرنده جنگی مشهور آمریکا است».

سوسیو همچنین با تاکید بر اینکه ایران آخرین اپراتور تامکت بوده است، تصریح شده‌است: «نیروی‌دریایی آمریکا تامکت‌های خود را در سال ۲۰۰۶ بازنشسته کرد و همه ذخایر قطعات یدکی باقی‌مانده از بین رفت تا اطمینان حاصل شود هیچ‌کدام نمی‌توانند راهی تهران شوند».

این گزارش به نقل از منابع روس ادعا کرده است که جنگنده‌های سوخو ۳۵ خریداری شده در پایگاه هوایی اصفهان مستقر خواهند شد؛ جایی که محل استقرار باقی‌مانده جنگنده‌های اف ۱۴ ایران بوده‌است.

گزارش «نشنال اینترست» در پایان ضمن تاکید بر اینکه خریداری جنگنده‌های مدرن روسی ازسوی تهران، سایر کشورهای خاورمیانه را به ارتقای نیروی هوایی خود ترغیب خواهد کرد، به خلبانان اسرائیلی هشدار داده شده‌است که مراقب باشند، چراکه تهران توانمندترین جنگنده خود را تا به امروز در اختیار خواهد داشت.

جنگنده سوخو

 

 

 

 

حجم ویدیو: 2.28M | مدت زمان ویدیو: 00:00:34 دانلود ویدیو

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها