کد خبر: 768484
تاریخ انتشار :

تخریب دفتر ملانیا با فرمان ترامپ

جدال در کاخ سفید بالا گرفت؛ ابراز نگرانی «ملانیا ترامپ» از تخریب بال شرقی

تخریب دفتر ملانیا با فرمان ترامپ
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پس از انتشار تصاویری از تخریب بال شرقی کاخ سفید به منظور ساخت یک سالن رقص، «ملانیا ترامپ» بانوی اول آمریکا نسبت به این اقدام در خفا ابراز نگرانی کرد.

هفته گذشته و پس از انتشار تصاویری از تخریب بال شرقی این ساختمان سفید، کارولین لیویت سخنگوی مطبوعاتی کاخ فید به انتقادها واکنش نشان داد و آن را «خشم ساختگی» خواند و تاکید کرد تمامی روسای جمهور آمریکا در دوران تصدی این پست تغییراتی در آن ایجاد کرده اند.

هیل یادآور شده است که واکنش ملانیا ترامپ به این پروژه به ویژه به آن دلیل است که بال شرقی از دیرباز محل دفتر بانوی اول و کارکنان او بوده است.

photo_2025-10-28_12-07-39

ترامپ برای ساخت سالن رقص، بخشی از کاخ سفید را خراب کرد!

واشنگتن‌پست گزارش داد که ترامپ برای ساخت یک سالن رقص جدید در کاخ سفید، دستور تخریب بخشی از بال شرقی این ساختمان تاریخی را داده است.

تصاویر منتشرشده نشان می‌دهد تیم‌های ساخت‌وساز مشغول تخریب بخشی از کاخ سفید هستند تا پروژه ۲۵۰ میلیون دلاری ترامپ آغاز شود.


 

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها