کد خبر: 768602
تاریخ انتشار :

بلوف سنگین علیه پوتین

اروپایی‌ها از وحشت جنگ در جبهه شرقی شب خواب ندارند.

بلوف سنگین علیه پوتین
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

اگر روسیه به بروکسل - قلب ناتو حمله کند، ما مسکو را با خاک یکسان خواهیم کرد!

فکر می‌کنید این حرف را چه کسی بر زبان رانده است؟  این را تئو فرانکن در مصاحبه با De Morgen اعلام کرد. وزیر دفاع کشورک بلژیک که مساحتش اندازه شبه جزیره کریمه هم نیست، او که مشخص نیست پیش از این حرف‌ها چه زده (شاید از جنس‌های اعلایی که زلنسکی، مکرون و استامر در دورهمی‌هایشان می‌زنند، یک خط چند سانتی هم به این بابا رسیده باشد!!

با این حال گفتن این موضوع هم لازم است که همین فرانکن چند روز پیش مخالف انتقال دارایی‌های روسیه به اوکراین بود، زیرا «پوتین ضربه جدی خواهد زد». او گفته بود که از دارایی‌های روسیه را به اوکراین بدهیم، روسیه نیز همه دارایی‌های اروپا را که چند برابر است، مصادره می‌کند. 

نکته جالب آنکه با مطرح شدن این خبر در کانال‌های اوکراینی، کامنت‌های آن‌ها نیز به نوبه خود جالب بود؛ آن‌ها با مسخره کردن وزیر دفاع کشور قدرتمند و ترسناک بلژیک می‌پرسند: «و اگر گذرگاه سووالکی را ضمیمه کند؟ آنجا که پایتختی نیست!!» در هر صورت، اروپایی‌ها از وحشت جنگ در جبهه شرقی شب خواب ندارند.

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها