کد خبر: 768614
تاریخ انتشار :

ظریف برای مذاکره شرط گذاشت

ظریف: آمریکا توهم را کنار بگذارد تا تفاهم امکان‌پذیر شود، نه شرق‌گرا و نه غرب‌گرا، ایران‌گرا هستیم

ظریف برای مذاکره شرط گذاشت
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

محمدجواد ظریف:اما آن‌ها می‌توانند با ایران به تفاهم برسند، برای اینکه این مسیر در چارچوبی صلح‌آمیز و شفاف ادامه یابد پس بیایید این توهم را کنار بگذارید

درسی که آمریکا و جهان باید از دوازده روز تجاوز و مقاومت مقدس مردم ایران بیاموزند این است که ایران هرگز به زانو درنمی‌آید.

باید توان دفاعی خود را تقویت کنیم. ایران هنوز کمتر از هر کشور منطقه برای دفاع هزینه می‌کند و نیاز داریم سرمایه‌گذاری بیشتری در این بخش انجام دهیم، البته در چارچوب محدودیت‌های موجود. البته دیگر کشورهای منطقه نیز باید هزینه‌های نظامی خود را محدود کنند.

ما ایرانی هستیم نه شرق‌گرا، نه غرب‌گرا بلکه ایران‌گرا هستیم. باید روابط‌مان با همسایگان، آینده‌نگر باشد، نباید اسیر گذشته بمانیم.

در نهایت، باید با جهان تعامل کنیم. اکنون به خودباوری رسیده‌ایم. پس از دویست و بیست سال تحقیر از سوی قدرت‌های خارجی، جمهوری اسلامی نشان داده که هرچند برایش هزینه داشته است، توانسته عزت خود را حفظ کند.

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها