کد خبر: 770897
تاریخ انتشار :

وحشت اسرائیل از جاسوسی صهیونیست‌ها برای ایران

پدیده همکاری صهیونیست‌ها با سرویس اطلاعاتی جمهوری اسلامی ایران به منظور جاسوسی افزایش یافته است.

وحشت اسرائیل از جاسوسی صهیونیست‌ها برای ایران
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

رسانه‌های رژیم صهیونیستی امروز پنجشنبه خبر دادند سازمان اطلاعات و امنیت داخلی این رژیم (شاباک) از مقامات محلی در تل‌آویو خواسته است تا در افزایش آگاهی عمومی نقش داشته باشند؛ زیرا پدیده همکاری صهیونیست‌ها با سرویس اطلاعاتی جمهوری اسلامی ایران به منظور جاسوسی افزایش یافته است.

شبکه ۱۲ اسرائیل با انتشار گزارشی خبر داد، شاباک اسرائیلی‌هایی را رصد کرده که  در ازای دریافت پول، مأموریت‌های جاسوسی برای ایران انجام داده‌اند. نکته بسیار مهم اینکه، در میان این افراد که با ایران همکاری کرده‌‎اند، اسامی نظامی و دانشجویان دانشگاه‌های معتبر و بازرگانان معروف به چشم می‌خورد.

«تسفیکا بروت» شهردار «بات یام» در مرکز سرزمین‌های اشغالی روز گذشته با انتشار بیانیه‌ای، از ساکنان این شهر خواست که اگر با «طرف‌های متخاصم» در تماس هستند یا کسی را می‌شناسند که چنین کاری می‌کند، «اکنون زمان اعتراف است».

 

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها