کد خبر: 774497
تاریخ انتشار :

نگاه تحلیلگر/ گفتگوی نامه‌نیوز با منصور حقیقت‌پور

می‌شود با آمریکا به یک حدی از توافق رسید

فعال سیاسی گفت: آمریکا باید بداند اگر با منطق درست به محل مذاکره بیاید، می شود به یک حدی از توافق رسید.

می‌شود با آمریکا به یک حدی از توافق رسید
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

در روزهای اخیر خبرهایی درباره سفر علی لاریجانی به عمان در برخی رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی منتشر شد. این گزارش‌ها مدعی بودند که قرار است پیش از مذاکرات پنجشنبه، بسته مدنظر ایران از کانال مسقط به امریکا منتقل شود.این اخبار نشان می‌دهد فضای رسانه‌ای درباره تحولات دیپلماتیک حساس است و اخبار مرتبط با چهره‌های سیاسی به سرعت بازنشر می‌شود، حتی اگر تأیید رسمی نداشته باشد.

منصور حقیقت‌پور در گفتگو با نامه نیوز درباره انتقال پیام تهران به آمریکا قبل از مذاکرات پنجشنبه گفت: حتما طبق روال عادی تبادل اطلاعات و نظر بین دو طرف انجام می شود، ما دیدگاه‌های مان را به واسطه می رسانیم و آنها نیز پیام خود را به واسطه می دهند؛ باید منتظر ماند تا پنجشنبه تبادل پیام‌ها جنبه‌های عملیاتی به خودش ببیند.

وی با بیان اینکه پنجشنبه باید دید سیر مذاکرات به کدام سمت است،‌ افزود: ایران براساس منافع و مصالح ملی خود تصمیم می گیرد و زیر بار ظلم نمی رود. آمریکا باید بداند اگر با منطق درست به محل مذاکره بیاید، می شود به یک حدی از توافق رسید. منطق مذاکره این است طرفین نرمش نشان دهند و امتیازاتی بدهند تا بالاخره در نقطه ای همدیگر را قانع کنند.

این فعال سیاسی نزدیک به علی لاریجانی درباره ارسال تجهیزات و ادوات نظامی آمریکایی به منطقه اظهار کرد: هر چند برخی می گویند «این علامت جنگ است» اما شخصا معتقدم حضور تجهیزات نظامی آمریکا در منطقه مهم نیست چون‌ تازه نتیجه این اتفاق آن است که هدف‌های مدنظر به ما نزدیک تر شدند بنابراین خوب است چون ناوی که در 2000 کیلومتری ما بود حالا به 500 کیلومتری آمده و راحت‌تر هدف قرار می گیرد.

وی افزود: آمریکایی ها باید پای میز مذاکره نرمش جدی نشان دهند، آنها 47 سال به ملت ایران ظلم کردند اما نتوانستند براندازی انجام دهند و قطعا هم نخواهند توانست. ما شهید دادیم و از مسیرمان بر نمی‌گردیم. شاید موقتا روی بعضی موضوعات کوتاه بیاییم ولی قطعا این موقتی است.

حقیقت پور درباره شانس توافق ایران و آمریکا گفت: شانس داشته باشیم و نداشته باشیم، ما باید این مسیر را منطقی جلو برویم. در مجموع هم باید در مذاکره جدی باشیم و هم در دفاع از مملکت جدی باشیم؛ هیچ چیزی هم فراتر از قانون نمی خواهیم. غنی سازی و دفاع از تمامیت ارضی طبق قوانین بین الملل حق مسلم ماست؛ توانمندی موشکی مان به کسی ربطی ندارد و قطعا از آن کوتاه نمی آییم.

 

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها