کد خبر: 774829
تاریخ انتشار :

پوشش زنده گفت و گوی ویژه شبکه خبر

مصطفی پورمحمدی :به رهبر جدید برای اصلاحات در کشور کمک کنیم

مصطفی پورمحمدی در گفت و گوی خبر شبکه خبر اظهار داشت : از حضور مردم برای تغییرات بزرگ استفاده کنیم

مصطفی پورمحمدی :به رهبر جدید برای اصلاحات در کشور کمک کنیم
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

حجت الاسلام و المسلمین مصطفی پورمحمدی با حضور در گفت و گوی ویژه شبکه خبر گفت : ما با یک ابرقدرت می جنگیم ؛ با سلاح های پیشرفته و امکانات زیاد . با اسراییلی مواجه هستیم  که یک منطقه را زمینگیر کرده است . تا کنون کسی جرات نداشته به راحتی به او حمله کند . اگر جنگ هایی هم بوده بسیار کوتاه مدت و به شکست کشورهای منطقه تبدیل شده است. آنها به چنان جسارتی رسیده اند که فکر می کنند منطقه برای آن هاست. آنها می گویند حتی اگر کسی در ذهنش هم بخواهد علیه ما اقدام کند ما حق داریم آنها را  سرکوب کنیم.

امروز در اسراییل سانسور گسترده به راه انداخته اند

وی اظهار داشت : خبرهایی که این روزها از کشمکش ها و اختلافات در اسراییل داریم بسیار فوق العاده است. امروز سانسور گسترده خبری به راه انداخته اند.

وی با اشاره به وضعیت این روزهای کشور ایران افزود : این در حالی است که مردم  در شهرهای مختلف ایران در حال زندگی روزمره خود هستند . در دبی و برخی شهرهای حاشیه خلیج فارس فروشگاه ها خالی شده اما در ایران هیچ کمبودی دیده نمی شود . در صف بنزین هیچ تراکمی دیده نمی شود.این نشان می دهد که این کشور از یک آرامش و ایمان به لطف خدا برخوردار است . ایمان به مدیران کشور که برای اداره کشور تدبیر می کنند . 

سرعت عمل قابل توجه نیروهای مسلح ایران

پورمحمدی با اشاره به توان بالای نظامی ایران در جنگ اخیر گفت : نیروهای مسلح ما ظرف دو ساعت به سرعت موشک باران ها و پهپاد ها و عملیات را صورت دادند و مراکز نظامی و پایگاه های  آمریکایی و سرزمین های اشغالی را کوبیدند.اسراییلی ها می خواستند خاموشی مطلق را به ما حاکم کنند اما نیروهای عمل کننده ما با قدرت و تدبیر  خوب به سرعت عمل کردند و اصلا غافلگیر نشدند.تلقی آنها این بود که می توانند سه چهار روزه کار را جمع می کنند.

نتوانستند مردم را به خیابان ها بیاورند

وی با بیان اینکه نقشه ترامپ عملی نشد اظهار داشت: می خواستند مردم را به خیابان ها بیاورند نتوانستند حالا حرف از تداوم عملیات در دو هفته می زنند . 

پورمحمدی با اشاره به شهادت برخی چهره های نظامی و امنیتی در ایران گفت : با این اینکه برخی مدیران امنیتی ما شهید شدند اما آنها نتوانسته اند با این اقداماتشان دستگاه امنیتی ما را متوقف کنند . دستگاه امنیتی و انتظامی ما با وجود حملات گسترده با قدرت ، با اشراف و با حضور مقتدارنه عمل می کنند . حتی در مورد مرزها و کردستان هم با تدبیر و هوشمندانه عمل می کنند. 

وی در عین حال گفت : این یک جنگ جدی با آمریکا و اسراییل است هر کسی که در این میدان کوچکترین کمکی به طرف مقابل کند بدون هیچ تردیدی با آنها با اشد مجازات برخورد خواهد شد .

رهبر شهید انقلاب ؛ یک شخصیت استثنایی 

دبیرعالی جامعه روحانیت مبارز گفت :  رهبر شهید ما در عرصه های مختلف یک شخصیت استثنایی بود . اشراف ایشان در همه مسایل قابل توجه بود . رهبری از سال 41 درگیر مبارزه بودند. خودشان میدان مبارزه و هدایت عملیاتی و بازجویی پس دادند بازجو را فریب دادند و بر این چیزها مسلط بودند . ایشان بسیار کتاب خوان بودند.  بعضی وقت ها به من می گفتند فلان کتاب ضد جاسوسی را خوانده ای ؟

وی ادامه داد: یک هوش فوق العادهای روی فهم مسایل جامع داشتند. در پرونده ای به من گفتند که آمریکایی ها خیلی فریب کارند و دروغ می گویند این چیزهایی که می گویند درست نیست و رها کنید. 

ترامپ ؛ تصویری عریان از آمریکاست

پورمحمدی خاطر نشان کرد : ترامپ شکل عریان آمریکاست . آنها وسط مذاکره زیر میز زدند؛ همه آمریکایی ها همین هستند. 

وی ادامه داد: رهبری نسبت به مباحث فوق العاده صادق بودند .در مساله سلاح های کشتار جمعی اصلا دوگانگی در دیدگاه هایشان نداشتند و می گفتند من درست نمی دانم . دیانت ایشان فوق العاده بود. 

مساله آنها با ایران  فقط ایدئولوژیک نیست

دبیرعالی جامعه روحانیت اظهار داشت: اسراییل و آمریکا توان یک جنگ طولانی را ندارند . آنها برای مواجهه نهایی با ما باید هزاران نیروی نظامی بیاورند. می دانند که تغییر رژیم در ایران ساده نیست. معلوم است آنچه می بینیم خواست  نتانیاهو است . یک نکته مهم این است که مساله آنها با ما فقط ایدئولوژیک نیست آنها با ایران اسلامی مقتدر و مستقل مشکل دارند و چنین ایرانی به هیچ وجه قابل قبول برای اسراییل نیست.

مردم ما مانند جنگ دوازده روزه عمل کرده اند

وی ادامه داد: آنها می خواهند تمام کشورهای منطقه را تضعیف و تجزیه کنند. می خواهند مردم ایران دنبال براندازی بروند. تحلیل آن ها بسیار احمقانه است . مردم ایران در وقایع روزهای اخیر خود را نشان داده اند . دقیقا مانند جنگ دوازده روزه مردم ما ضد اسراییلی و ضد آمریکایی هستند. واقعا آنها روی این ملت می خواهند سرمایه گذاری کنند ؟ واقعیت این است وقتی ملت ببیند رهبران و مدیرانش محکم ایستاده این ملت عزت آفرین حتما محکم می ایستد. 

تنگه هرمز ؛ سلاحی موثر مقابل اسراییل و آمریکا

پورمحمدی گفت: تنگه هرمز ده برابر سلاح های آنها برای ما تاثیر گذار است. اگر نفت به پالایشگاه های آنها نرسد تمام دنیا را درگیر خواهد کرد . اگر ناوهای جنگی را به تنگه بیاورند ما از داخل خاکمان آن ها را هدف قرار خواهیم داد.

وی افزود : ما آمریکا را تحقیر کرده ایم. این حس اقتدار برای یک ابرقدرت بسیار مهم است . ایران نزدیک به 50 سال است که می گوید تو هیچ غلطی نمی توانی بکنی. این یک مساله اساسی برای آنها است . طبیعی است که آمریکا بخواهد این وضعیت را تغییر دهد . فکر می کرد بعد از بیست سال تحریم حالا می تواند ما را تسلیم کند. ایران فراتر از بمب اتمی در اختیار دارد؛ یک ملت مقاوم و ایستاده و آگاه و پیامی که برای ملت های دیگر می فرستد. این از هزار بمب اتمی توانایی بیشتری دارد. اما این را هم بدانیم که هزینه عزت و شکوه افتخار بالاست.

به بازسازی نیاز داریم

پورمحمدی تاکید کرد : رهبر شهید ما گفتند که به بازسازی فرهنگی نیاز داریم ؛ ما نیاز به تحول نیاز داریم. امیدوارم خبرگان عزیز ما که شخصیت های  فرهیخته ای دارد در انتخاب یک رهبر موفق عمل کند. باید توجه کنیم که قدرت ملی از انسجام ملی بیرون می آید . باید تصمیمات ما قابل پذیرش و اقناع پذیر ملی باشد.

وی ادامه داد : بعضی وقت ها تصمیمات بزرگ باید در شرایط سخت گرفته شود. در مدیریت های کلان نیازمند تغییر و بازسازی هستیم نخبگان باید این موقعیت را برای اقناع افکار عمومی مغتنم بدانند  .باید به رهبر جدید برای اصلاحات و بازسازی کمک کنیم. 

می خواهند جنگ پارتیزانی علیه ما به راه بیاندازند

وی تاکید کرد : دستگاه های اطلاعاتی و امنیتی ما توانایی های فوق العاده ای دارد. آنها می دانند به راحتی حریف دستگاه های امنیتی و اطلاعاتی ما نمی شوند . می خواهند بنیه امنیتی و انتظامی ما را بزنند . می خواهند جنگ پارتیزانی علیه ما به راه بیاندازند .  ضربات زیادی که به اسراییلی زده ایم با توجه به اشراف و توانایی اطلاعاتی ایران است . ضد انقلاب الان زمینگیر است. دستکاه های اطلاعاتی و امنیتی آسیب هایی خورده اند اما از یک قوام قابل توجهی برخوردارند .مردم این روزها نشان دادند که اگر یک پلیس ما زمین می‌خورد، دو نفر از مردم به میدان می‌آیند.آگاهی اجتماعی ضعفی اگر در پلیس و نیروهای اطلاعاتی ما باشد را به خوبی می‌پوشاند.حرکاتی که این شب‌ها مردم از خود نشان می‌دهند فوق العاده است.

حجم ویدیو: 6.05M | مدت زمان ویدیو: 00:01:53 دانلود ویدیو

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها