کد خبر: 774979
تاریخ انتشار :

توهم ترامپ به تصرف جزیره خارک با لشکر ۸۲ هوابرد

لغو ناگهانی یک رزمایش ارتش آمریکا مشکوک است . گمانه‌زنی درباره اعزام نیرو به منطقه | خیال باطل آمریکا برای تصرف جزیره خارک!

توهم ترامپ به تصرف جزیره خارک با لشکر ۸۲ هوابرد
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

روزنامه واشنگتن‌پست گزارش می‌دهد ارتش آمریکا در روزهای اخیر به‌طور ناگهانی یک رزمایش مهم مربوط به ستاد فرماندهی لشکر ۸۲ هوابرد را لغو کرده است؛ اقدامی که در داخل پنتاگون گمانه‌زنی‌هایی درباره احتمال اعزام نیروهای بیشتر به خاورمیانه در پی گسترش جنگ با ایران ایجاد کرده است.

این در حالی است که آمریکایی‌ها بارها ازین گفته‌اند که در جریان حمله به ایران تمامی پیش‌فرض‌های آنها اشتباه بوده و بسیاری از رسانه‌های آمریکایی هم به کمبود مهمات و نیروهای ذخیره اعتراف کرده‌اند. حالا و در یکی از تازه‌ترین مصداق‌ها روزنامه واشنگتن‌پست گزارش داده زمزمه‌هایی مبنی بر افزایش فوری نیروهای نظامی به منطقه به گوش می‌رسد.

این روزنامه نوشته:  لشکر ۸۲ هوابرد که در پایگاه فورت براگ در کارولینای شمالی مستقر است، یکی از نیروهای ارتش آمریکا به شمار می‌رود و یک تیپ رزمی حدود چهار تا پنج هزار نفره دارد که می‌تواند ظرف ۱۸ ساعت برای مأموریت‌هایی اعزام شود. ستاد این لشکر مسئول برنامه‌ریزی و هماهنگی چنین عملیات‌هایی است.

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها