کد خبر: 775878
تاریخ انتشار :

عراقچی : آمریکا انتخاب کند ، یا آتش‌بس، یا تداوم جنگ

عراقچی نوشت: اکنون توپ در زمین آمریکا قرار دارد.جهان در حال نظاره است که به تعهداتش عمل می کند یا نه!

عراقچی : آمریکا انتخاب کند ، یا آتش‌بس، یا تداوم جنگ
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

وزیر امور خارجه کشورمان در پیامی نوشت: جهان در حال مشاهده کشتارها در لبنان است. اکنون توپ در زمین آمریکا قرار دارد و افکار عمومی جهانی نظاره‌گر آن است که آیا این کشور به تعهدات خود عمل خواهد کرد یا نه.

سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان نوشت:

شرایط آتش‌بس میان ایران و ایالات متحده روشن و صریح است: آمریکا باید انتخاب کند، یا آتش‌بس، یا تداوم جنگ از طریق اسرائیل؛ جمع میان این دو ممکن نیست.

در بیانیه مشترک رهبران اروپایی و کانادا آمده است: ما از آتش‌بس دو هفته‌ای که امروز میان ایالات متحده و ایران برقرار شد، استقبال می‌کنیم و از پاکستان و تمامی شرکایی که در تسهیل این توافق مهم نقش داشتند، قدردانی می‌کنیم.

جهان در حال مشاهده کشتارها در لبنان است. اکنون توپ در زمین آمریکا قرار دارد و افکار عمومی جهانی نظاره‌گر آن است که آیا این کشور به تعهدات خود عمل خواهد کرد یا نه.

 عراقچی به بیانیه نخست وزیر پاکستان اشاره کرده که طبق آن گفته شده آمریکا و متحدانش با آتش بس در همه جا از جمله لبنان موافقت کرده‌اند.

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها