نقشه گسترده ایران در صورت حمله دوباره آمریکا و اسرائیل
مدیر مرکز مطالعات استراتژیک سونار گفت: ایران برنامهای گستردهتر و بازدارندهتر برای مقابله با آمریکا و اسرائیل طراحی کرده است
حسین مرتضی: تجربه جنگهای گذشته، توان و آمادگی نیروهای ایران را برای هر نبرد احتمالی آینده افزایش داده و ضعفهای پیشین نیز شناسایی و جبران شده است.
ایران با برنامهای گستردهتر در حوزه موشکی، پهپادی و الگوهای جدید نبرد، محاسبات آمریکا و اسرائیل را تغییر داده است.
در جنگ احتمالی آینده، معادله فقط به میدان نظامی محدود نیست؛ تنگه هرمز، بابالمندب، کانال سوئز و حتی موضوع سومالی میتواند بخشی از معادلات بازدارنده باشد.
در این برآوردها، نقش برخی کشورهای عربی در صورت استفاده آمریکا از خاک آنها نیز در معادلات پاسخ ایران مورد توجه قرار دارد.
همچنین نقش متحدان ایران در عراق و لبنان بخشی از این معادله است و به باور این تحلیل، نبرد بعدی در صورت وقوع شدیدتر، طولانیتر و اثرگذارتر خواهد بود.
دیدگاه تان را بنویسید