نبویان و رضایی از هیئترئیسه کمیسیون امنیت ملی حذف شدند
دو نماینده مخالف مذاکره از هیئت رئیسه کمیسیون امنیت ملی مجلس حذف شدند | نبویان و رضایی کنار رفتند | قشقاوی سخنگو شد
سید محمود نبویان و ابراهیم رضایی از هیئترئیسه کمیسیون امنیت ملی کنار گذاشته شدند.
صبح امروز انتخابات هیئت رئیسه کمیسیونهای مجلس دوازدهم در اجلاسیه سوم برگزار شد. بنا بر اعلام رسانهها، این انتخابات با توجه به شرایط جنگی کشور به صورت الکترونیکی برگزار شد.
بنا بر گزارش مهر، اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی برای اجلاسیه سوم به شرح زیر است:
رئیس: ابراهیم عزیزی
نواب رئیس: عباس مقتدایی و امیر حیات مقدم
سخنگو: حسن قشقاوی
دبیران: بهنام سعیدی و یعقوب رضازاده
به این ترتیب، سید محمود نبویان که پیشتر در دو سال ابتدایی دوره دوازدهم مجلس، نائبرئیس اول کمیسیون امنیت ملی بود، به همراه ابراهیم رضایی که در همین بازه زمانی سخنگوی کمیسیون بود، از هیئترئیسه کمیسیون امنیت ملی کنار گذاشته شدند.
نبویان جای خود را به امیر حیات مقدم داده و حسن قشقاوی به عنوان سخنگو، جایگزین ابراهیم رضایی شده است.
این دو نماینده از چهرههای مهم مخالف تفاهم ایران و آمریکا در مجلس بودند و بهویژه اظهارات نبویان در روزهای اخیر جنجالهای رسانهای زیادی به پا کرده بود.
دیدگاه تان را بنویسید