کد خبر: 781920
تاریخ انتشار :

ورود هواپیماهای ایرانی به انگلیس ممنوع شد

دولت انگلیس با اصرار بر مواضع خصمانه و غیرسازنده در قبال ایران، مقررات تازه‌ای برای گسترش تحریم‌های یکجانبه در حوزه‌های مالی، تجاری و هوانوردی منتشر کرد.

ورود هواپیماهای ایرانی به انگلیس ممنوع شد
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

مقررات جدید محدودیت‌های تجاری علیه ایران و اختیارات مربوط به اقدام علیه شناورهای دریایی را گسترش می‌دهد. این مقررات همچنین دسترسی ایران به نظام مالی انگلیس را محدود و ممنوعیت‌های تجاری را به کالاها، فناوری‌ها و خدمات بیشتری تسری می‌دهد.

مقررات تازه همچنین فرود هواپیماهای ایرانی در انگلیس را، جز در مواردی که مشمول معافیت شوند، ممنوع می‌کند.

انگلیس در توجیه این اقدام خصمانه، آن را بخشی از تلاش گسترده‌تر برای مهار برنامه هسته‌ای ایران خوانده است.

«استیون دوتی» معاون وزیر امور خارجه انگلیس در بیانیه‌ای مدعی شد که این مقررات، به اطمینان یافتن از عدم دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای کمک خواهد کرد.

ایران بارها ادعاهای سیاسی غرب درباره برنامه هسته‌ای خود را رد و تأکید کرده است که فعالیت‌های هسته‌ای کشور ماهیتی کاملاً صلح‌آمیز دارد و در چارچوب حقوق مصرح اعضای پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای دنبال می‌شود.

تهران اعمال تحریم‌های یکجانبه را اقدامی غیرقانونی و ضدحقوق بین‌الملل می‌داند و تأکید دارد فشار و تهدید نمی‌تواند ایران را از پیگیری حقوق قانونی خود منصرف کند.

منبع: ایرنا

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها